Сергій Бабкін розповів, як його сім’я живе закордоном: “Допомагає місто в якому мі живемо, точніше німець”

Сергій Бабкін - український артист, батько 3 дітей, ще взимку 2022 року вивіз дружину та дітей за кордон. Ми розповімо, чим зараз займається його сім'я в Німеччині.

Український співак Сергій Бабкін ще на початку повномасштабного вторгнення вивіз родину за кордон. Наразі його дружина Сніжана та трїйко дітей живуть в Німеччині. Сергій в свою чергу, активно гастролює з благодійними концертами та не забуває відвідувати родину. Деталями особистого життя Бабкін поділився під час інтерв’ю для YouTube-каналу Зе інтерв’юер.

Сергій Бабкін разом з дружиною Сніжаною та дітьми
Сергій Бабкін разом з дружиною Сніжаною та дітьми

Після того, як співак вивіз свою сім’ю за кордон на виконавця обрушився шквал негативу. Шанувальники були не в захваті від виїзду чергового селебреті за межі України. Сергій до хейту відноситься з розумінням та не ображаться, а ось його дружина сприймає це болісно.

“Снежку дуже чіпляє, вона постійно зі мною і все бачить. Вона бачить як це тяжко, скільки енергії витрачається. Вона правдолюб, за справедливість. Її це чіпляє, їй дуже боляче” – заявив артист.

Сергій Бабкін розповідає про емоції дружини Сніжани
Сергій Бабкін розповідає про емоції дружини Сніжани

Дружина співака та діти зараз проживають в Німеччині. Родину Бабкіна приютив німець, який вже 15 років допомагає біженцям. Живуть вони в маленькому будиночку поряд з господарем.

Проблем зі спілкуванням у дітей нема. Молодший син виконавця ходить до німецького дитячого садочка, та має там побратима з України. 12-річна Василина навчається в німецькій школі та спілкується з однолітками англійською, за що її хвалять вчителі. Артур, старший 16-річний син Сергія, ходить в українську школу, яку створила українська вчителька з Тернополю.

“Ця школа, тернопільська школа, але під шапкою Німеччини, і коли ті закінчиш цю школу, Артур закінчить цю школу, він може піти запросто з цим атестатом в будь-який університет Німеччини” – пояснив співак.

В свою чергу, Анатолій Анатоліч поділився своїм досвідом. Його родина  наразі проживає у Франції та отримує підтримку від французької сім’ї.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?