Як виглядає колишня теща Олександра Пономарьова: Олена Мозгова показала свою маму, яку не відрізнити від дочки

Відома українська продюсерка Олена Мозгова вперше за довгий час показала фанатам, як виглядає її матір. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, перший шлюб у якому перебував знаменитий співак Олександр Пономарьов був цивільним, хоча і сприймався аудиторією доволі серйозно. Золотий голос України пов’язав своє життя з донькою легендарного композитора Миколи Мозгового. Мова йде про розкішну Олену Мозгову, яка не тільки змогла підкорити серце артиста, але потім його і розбити.

Олена Мозгова вперше за довгий час показала, як виглядає її мама

Саме вона подарувала зірці первістка. У пари з’явилася спільна донечка Женя. Також у життя Олександра увійшла Зоя, яка народилася у стосунках Олени з іншим чоловіком. І хоча у красуні є рідний батько, татом вона називає саме Пономарьова.

Ця історія кохання завершилася давно. І доволі драматично. В якийсь момент Олена зрозуміла що закохана в іншого чоловіка і прийняла рішення не обманювати благовірного та сказати все прямо. За її словами, фізичної зради не було.

Але співак вважає зовсім інакше, про що неодноразово говорив у своїх інтерв’ю, і що стало причиною повного розірвання взаємин між екс-подружжям. Примітно, що під час розлучення родина Олени була повністю на її стороні. Наприклад, її батько активно боровся з юристами за майно своєї дочки, яке вона не могла поділити з колишнім.

Олена Мозгова вперше за довгий час показала, як виглядає її мама

Частіше Мозгова розповідає у своїх інтерв’ю саме про батька, і причина зрозуміла. Її тато залишив неймовірний слід у культурі України і досі згадується у пресі, на найрізноманітніших заходах, тощо

Олена Мозгова вперше за довгий час показала, як виглядає її мама. Кадр з блогу продюсерки

Але про свою матір героїня нашої статті також не забуває. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook сімейне знімок, на якому показала усіх жінок власної родини. На знімку можна помітити і матір Олени.

Нагадуємо, що мати продюсерки та дружина Миколи Мозгового працювала головним режисером Національного палацу мистецтв “Україна”. У 2010-му вона стала вдовою. Композитор помер після дорожньо-транспортної пригоди.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.