“Дякую за привітання”: вагітна Христина Решетнік наробила галасу в мережі – вітали з донечкою із США та Європи

Після розповсюдження в мережі світлини з вагітності, дружина ведучого СТБ Григорія Решетніка Христина почала отримувати вітання з усього світу, адже прихильники сподівалися, що подружжя в очікуванні донечки.

Вихід на телекрани славнозвісного фільму “Барбі” задав тренд українським знаменитостям для перевтілень в образ головної героїні. Яскраво-рожевий колір досить довго переважав на просторах соціальних мереж, втім, Христина Решетнік вже мала фотосесію в таких тонах, тому після прем’єри оприлюднила світлини в рожевому костюмі, де виднівся округлий животик з вагітності.

В коментарях під дописом багато користувачів соціальної мережі Instagram почали вітати та сподіватися на появу донечки, адже подружжя наразі виховують трьох синів. Однак Христина повідомила, що це архівні світлини з третьої вагітності сином Олександром, які наробили багато галасу в медійному просторі.

родина Решетнік
Христина Решетнік та Григорій Решетнік зі своїми синами

Річ у тім, що публіка та знайомі почали вітати сімейну пару зі США та Європи й сама мама Христини перепитала, чи справді ці світлини є архівними, імовірно налаштувавшись, на появу внучки.

“Дякую за привітання. Мої фото в стилі Barbie наробили галасу – нас вітали зі США та Європи, моя мама теж на всяк випадок перепитала, чи то старі фото. Під серцем був Сашуня”, – розповіла Христина.

Також заінтригувала підписників, мовляв, чи буде четверта дитина – життя покаже, тому натякнула, що вони з чоловіком Григорієм не проти стати батьками й маленької доньки.

Нагадаємо, що 10 жовтня 2010 року Григорій Решетнік та Христина Решетнік узаконили свої стосунки шлюбом. Через три роки у пари народився первісток, син Іван. У 2017-му на світ з’явився син Дмитро, а у 2020-му син Олександр, фото з вагітності якого нещодавно наробили галасу в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.