47-річна Наталія Могилевська показала свою маму та себе в дитинстві: українка у вишиванці з коротким каре

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська вразила теплими архівними світлинами зі своєю мамою, яку буде пам'ятати завжди після її втрати, а ще запросила публіку на свою виставу 31 липня.

Українська виконавиця Наталія Могилевська зізналася, що 31 липня – це день, який пам’ятатиме все своє життя, адже саме в цю дату не стало її найріднішої людини, мами. На просторах соціальної мережі Instagram знаменитість згадала найтепліші моменти з минулого та показала, як виглядала в дитинстві та в юності.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська показала свою маму та себе в дитинстві

На другому архівному фото Могилевська позувала з круглими щічками, українській вишитій сорочці, короткому каре зі своїми батьками. В каруселі також наявні світлини з її юності та часів розвитку співочої кар’єри. Варто зазначити, що майже на всіх кадрах Могилевська обіймає свою маму, цілує та посміхається їй в очі.

В дописі співачка зізналася, що її вистава “Донки”, на яку запрошує своїх прихильників, для неї слугує своєрідною розмовою з найріднішою людиною, яка дала їй життя. В ній знаменитість має змогу розповісти про радощі, труднощі та невдачі, а також перепросити за те, що не можна забути. В кінці оприлюдненого допису, Наталія Могилевська запросила 31 липня відвідати виставу в театр імені Лесі Українки.

“31 липня – день, коли не стало моєї мами. Вистава “Доньки” – це моя розмова з мамою. Гадаю, вистава в цей день буде особливою. А для мене – це можливість розповісти про щасливі хвилини свого життя. Приходьте 31 липня 0 19:00. Театр ім. Лесі Українки”, – розповіла Могилевська.

Нагадаємо, що Наталію Могилевську вже багато років поспіль підозрюють у вагітності. Втім, співачка запевняє, що на свого первістка не чекає, а ділитися деталями особистого життя під час війни вважає не на часі.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.