Дружина Мурата Налчаджиоглу показала паспорт після весілля і засвітила секретик: має таємниці як Ані Лорак

2023-го колишній чоловік Ані Лорак Мурат знову одружився та схвилював мережу весільними знімками з торжества. Дружиною бізнесмена стала Лілія Реус.

Після розлучення за Ані Лорак її колишній чоловік Мурат недовго був самотнім. Чоловік одразу ж знайшов своє щастя в особі красуні Лілії Реус. Пара також проходила через непрості часи, і навіть розставалася. Тоді поговорювали, що бізнесмен повернеться до артистки, а фотографії з їхніми обіймами лише підливали олії у вогонь.

Втім, пара незабаром зійшлося, а Мурат згодом зробив коханій пропозицію руки і серця в Туреччині.

Дружина Мурата Налчаджиоглу показала паспорт

Весілля Налчаджиоглу і Реус
Дружина Мурата Налчаджиоглу показала паспорт

Через повномасштабне вторгнення торжество вочевидь було відкладене, але відбулося влітку 2023-го. Після цього пара рушила у сімейну подорож на батьківщину підприємця, де відпочивала разом з дітьми. І лише нещодавно обидва повернулися до України, де перебували навіть у найважчі для держави дні.

Цей час Лілія також використала на переоформлення документів, адже вона взяла прізвище свого чоловіка, що не дивно, адже за турецькими традиціями до цього ставляться ще більш ретельно. Нещодавно дівчина показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram як зараз виглядає її ID-картка.

Дружина Мурата Налчаджиоглу показала паспорт

Однак в очі кидається дуже цікавий момент: Реус ретельно прикриває своїми пальцями свій рік народження. Тобто її вік залишається таємницею.

Нагадуємо, що Ані Лорак та Мурат перебували в шлюбі 10 років. У пари залишилася спільна дочка Софія, яка на даний момент проживає разом з матір’ю в Підмосков’ї. Офіційною причиною розлучення стали регулярні зради зі сторони бізнесмена. Зокрема до мережі потрапляли кадри, на яких він проявляє інтерес до інших жінок, поки дружини немає поруч.

До офіційного розлучення Мурат та Кароліна не жили разом 2 роки. При цьому чоловік мав серйозні проблеми у спілкуванні з дочкою, адже не міг здійснювати поїздки до російської федерації, а Лорак натомість мала негаразди в Україні.

Зараз родина змогла налагодити стосунки. Зокрема Софія прекрасно ладнає зі своєю мачухою та зведеною сестрою. Кароліна тим часом перебуває у романі із іспанським тренером з йоги.

Схожі статті