Вийшла заміж за Жадана? Христина Соловій підвʼязала стрічками білу сукню з корсетом і вразила новиною

Знаменита українська співачка Христина Соловій сколихнула мережу, з'явившись на сцені у розкішній білій сукні з корсетом та неймовірним декором.

Тривалий час Христину Соловій асоціювали з її колишнім наставником Святославом Вакарчуком. Їхня співпраця дійсно була неймовірно плідною, адже навіть зараз вплив музиканта відчувається у творчості його екс-підопічної. Тим не менш, їхні шляхи давно розійшлися. Чутки про роман між артистами вщухли, а в житті Христини відбуваються на менш насичені події, але вже ніяк не пов’язані зі Святославом.

На повістці дня її стосунки зі знаменитим письменником Сергієм Жаданом. Після кліпу, в якому глядачі мали можливість побачити довгий та ніжний поцілунок між зірками, імовірна пара засвітилася під час прогулянки під руку. До того ж стало відомо, що поет розлучається зі своєю дружиною. На питання про роман з ним Христина так і не відповіла, давши відсіч журналістам. А втім, глядачі впевнені, що між ними вже давно розгорілося полум’я кохання.

Христина Соловій підвʼязала стрічками білу сукню з корсетом

Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність
Христина Соловій підвʼязала стрічками білу сукню з корсетом і вразила новиною

Примітно, що спілкування з поетом, яке безумовно доволі активне, принесло плоди і в творчості Христини. Її хіти серйозно відрізняються від попередніх. Також зазнав змін її сценічний образ. Нещодавно Соловій оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео свого виступу, на якому вона постала у розкішній білій сукні.

Наряд доповнюють корсет та стрічки на плечах. Так як зйомка проводилася знизу, помітно, що все продумано до найдрібніших деталей, і у неприємну ситуацію через камери глядачів Христина точно не потрапить. На голові у співачки романтична зачіска, а на обличчі легкий макіяж.

Композицію доповнює мікрофон, який задекорований живими ліліями. Мало того, квітки білосніжні. Усе це вкупі нагадує весільний настрій, і хто знає, можливо Христина прямо натякає на те, що носить в своєму серці і до чого готується прямо зараз.

До речі, образ співачки дуже сподобався користувачам і супроти традиціям спілкування в соціальних мережах майже не заробив жодної критики.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.