Вищий за Мурата Налчаджиоглу, але з меншою кількістю волосся: Лорак в гримерці показала свого нового чоловіка

Знаменита російська співачка Ані Лорак поділилася новим знімком, на якому постала разом зі своїм бойфрендом. Як же виглядає обранець артистки?

За Ані Лорак вже багато років тягнеться слава жінки, яка не вміє вибирати собі партнерів. До новин про обранців артистки її фанати ставляться зі скептицизмом та підозрілістю, адже неодноразово вона помилялася.

Так, скандальні любовні взаємини з одруженим Юрієм Фальосою, нещасне кохання з футболістом, зради від чоловіка Мурата та плітки про бойфренда-альфонса Єгора Гліба закріпили за виконавицею репутацію жінки, яка не розбирається в чоловіках.

Ані Лорак в гримерці показала свого нового чоловіка

Мурат Налчаджиоглу втер носа колишній Ані Лорак
Ані Лорак в гримерці показала свого нового чоловіка

Особливо важко шанувальники Кароліни переживали її історію з колишнім чоловіком-турком. Адже цей роман почався неймовірно красиво і змусив повірити усю країну у те, що життя може бути казкою.

А вже через декілька років в мережі активно пліткували про численні зради бізнесмена, поки його дружина знаходилася на гастролях. Не допомогли ні врода співачки, ні її гроші, ні підтримка аудиторії. Ба більше, Ані Лорак пізніше зізналася, що невірність Мурат проявляв і під час її вагітності.

Мабуть тому з такою обережністю користувачі мережі прийняли новину про нового бойфренда зірки Ісаака Віджраку. Про кохання між цими двома стало відомо минулого року.

Майбутня пара познайомилася на Ібіці, згодом Лорак звернулася до Ісаака за послугами тренера, а пізніше стала його коханкою.

Закохані не поспішають у питаннях розвитку стосунків. Вони не живуть разом і ходять на побачення. Ба більше, стосунки Ісаак та Кароліна будуть на відстані, адже співачка повернулася до росії, а чоловік залишився в Іспанії.

Але судячи з інтенсивності спільних публікацій, пара все ж таки бачиться часто і проводить разом час не тільки на спільному відпочинку, але й в роботі. Наприклад, нещодавно Лорак оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію зі своїм обранцем, яка була зроблена за кулісами. Імовірно Ісаак приїхав до коханої на концерт та підтримував її з гримерки.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?