Злата Огнєвіч пішла на експерименти із зовнішністю, але щось пішло не так: “Прийшла зробити гарні бровки”

Злата Огнєвіч – знаменита українська співачка, яка відкрила себе справжню на проєкті "Холостячка-2" та завоювала любов української публіки не тільки до своєї персони, а й до власних хітів.

Так, після невдалої спроби побудувати стосунки на телеекрані на очах у мільйонів глядачів, Злата Огнєвіч зізналася, що їй не подобаються питання особистого характеру, коли нав’язують заміжжя та народження дітей. Вона впевнена, що всьому свій час, не турбується, що досі не створила власної сім’ї та повністю занурилася у творчу діяльність.

З початку повномасштабного вторгнення знаменитість долучилася до інших українських зірок, які активно допомагають Україні та пересічним громадянам коштами, тому і сама в соціальних мережах відкриває масштабні збори для Збройних сил України.

У Злати Огнєвіч знову розбите серце
Злата Огнєвіч

Так, нещодавно відома українська артистка Злата Огнєвіч показала зовнішні зміни, коли вдалася до фарбування своїх брів в одному з салонів столиці. Спочатку її брови набули густого чорного кольору, які відразу впадають в око, але потім заспокоїла аудиторію підписників та показала, який вигляд вони мають після закінчення процедури.

Нові брови вийшли обережними, виразними та не вбирають в себе погляд ока вираженим чорним кольором, як було до цього. Додала, що вона не любить темних брів, тому ходить до візажиста для того, аби часу від часу їх висвітлювати:

“Прийшла зробити гарні бровки, але щось пішло не так. З бровами – все ок. Я просто їх час від часу висвітлюю”.

Злата Огнєвіч пішла на експерименти із зовнішністю, але щось пішло не так

Також співачка порекомендувала свого спеціаліста, візажистку яка зробила таку красу, тому на будь-який привід свята дівчатка від неї отримають гарний професійний макіяж.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч неодноразово стикалася з переслідуваннями від таємних прихильників. Останній з них діставав дзвінками, повідомленнями та навіть чекав знаменитість біля під’їзду її будинку, тому зірка вирішила звернутися до правоохоронних органів.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.