Вікно на всю стіну з видом на басейн: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала свою віллу

Катерина Велика стала відомою завдяки участі у головному кулінарному шоу України "МастерШеф". Саме цей проєкт допоміг їй проявити себе з різних сторін.

Катерина дуже цікава та різностороння жінка, вона любить готувати і вміє це робити неймовірно. Інакше б вона не прийшла на кулінарне шоу. Катя два рази доходила до фіналу й не отримувала перемоги. І це не означає, що вона слабка, в жодному разі, просто комусь прийшли ідеї кращі. Колись її обійшов король борщу Євген Клопотенко, а вдруге перемогу здобув юний Олександр Цвігун.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Катерина Велика
Катерина Велика

На проєкті до Великої завжди було досить неоднозначне ставлення зі сторони учасників, оскільки жінка ніколи не стримується і говорить те, що думає. Декому це імпонувало, а хтось вважав таку поведінку недоречною. Також Катя любить похизуватися своїми статками. І насправді коли у людини щось є, чому б про це не розповісти?

Велика часто перераховувала, скільки у неї машин, який будинок, чим заробляє чоловік, а також про свою власну турфірму, яка колись у неї була. Тож, немає нічого дивного чи поганого у тому, що Катя просто не приховує свого життя. Просто сприймає цю інформацію кожен по-своєму, адже статки теж у всіх різні.

Відомо, що Катерина багато подорожує. Жінка побувала в багатьох країнах і побачила світ у різних його вимірах – це чудово, адже вона має широкий кругозір. І до речі, подорожує Катя зі своїм сином, тож і для малюка це чудова нагода.

А от днями жінка похизувалась своєю віллою. Вона розкішна, сказати нічого. Щоправда, Катя показала лише одну кімнату, де є панорамне вікно з видом на басейн. Але можна уявити, як виглядають інші кімнати і сама територія. Тож, вілла для релаксу у Великої багата.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.