Подарунок від коханого: 48-річна Могилевська показала “шалаш”, в якому провела день народження – дивне місце

Знаменита українська співачка, акторка та телеведуча Наталя Могилевська 2 серпня зустріла свої 48 років. У своє свято зірка показала незвичний подарунок від коханого, який запам'ятає на все життя.

Відома музична виконавиця Наталія Могилевська у свої 48 років побудувала успішну кар’єру, має достатньо фінансів, аби задовольняти всі потреби, а ще коханого чоловіка, який потурбувався, щоб свято коханої жінки пройшло в незабутній атмосфері.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Так, на свій день народження українська артистка оприлюднила відео дещо незвичного подарунка від коханого, адже її особисте свято пройшло в місці, яке незнайоме багатьом користувачам мережі. Жінка зізналася, що цю ніч провела в так званому “шалаші” з романтичною вечерею на природі:

“Друзі мої, сьогодні в мене найчудовіший День народження. Ось в такому шалаші я живу сьогодні. І дивіться, просто неймовірний подарунок мені зробив коханий. Дивіться, в якому дивному місці, бачите. Такий фолк суто український, дуже красиво”.

Наталія Могилевська показала шалаш, в якому провела день народження

Будиночок виявився прямо на дереві та призвів справжній фурор на артистку, адже такого романтичного дня народження в неї ще не було. Зізналася, що святкування пройшло на природному просторі в Києві – Skvo Space, який надає незвичні житлові умови на природі.

Наталія Могилевська показала шалаш, в якому провела день народження

Додала, що різноманітне поєднання культур в стилістичному оформленні житлових умов дуже вразили її. Наталя Могилевська полюбила це місце та впевнені, що повернулася б з новим приводом для святкування чи просто усамітнення з природною атмосферою.

Нагадаємо, що 14 лютого, у День святого Валентина артистка вперше розсекретила ім’я свого коханого. Її новим обранцем став чоловік, на ім’я Валентин. Наразі вони живуть разом та будують плани на майбутнє, утім, розповісти детальніше про своє жіноче щастя Могилевська ще не думає, бо вважає це не на часі.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.