Катя Осадча показала дорослого сина Іллю не від Горбунова: статний красень, який вищий за зіркову маму

Телеведуча Катерина Осадча до шлюбу з Юрієм Горбуновим рано вийшла заміж та народила свого первістка Іллю, проте не шкодує про своє минуле, адже виховала такого вже дорослого сина.

Вперше нареченою знаменита телеведуча Катерина Осадча стала, коли їй було всього 18 років. Її обранцем став бізнесмен та народний депутат Олег Поліщук, який був старшим за свою кохану на 16 років. Подружжя не бачило проблеми у великій різниці у віці, однак згодом пара зрозуміла, що саме це призвело до розлучення та багатьох непорозумінь у шлюбі.

Після року подружнього життя, у родини з’явився син Ілля, однак це не змогло врятувати їхні стосунки, а тому молода Катерина знову стала вільною жінкою, адже подружжя вирішило розірвати стосунки.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук

Зізналася, що основною причиною розпаду союзу стали великі непорозуміння, коли хоча б один з партнерів мав поступитися в певних конфліктних ситуаціях, утім, Осадчій на той момент було 18, вона не збиралася сидіти вдома цілодобово з чоловіком, їй хотілося самореалізації, веселого та вільного життя. Лише зараз вона розуміє свого колишнього чоловіка та його позицію у шлюбі.

Після скількох років Катерина Осадча зізналася, що вони з колишнім підтримують дружні зв’язки, адже разом займаються вихованням сина Іллі. Після закінчення школи хлопець вступив до престижного американського вишу, чим батьки дуже задоволені.

2 серпня Катерина Осадча публічно привітала старшого сина Іллю та всіх чоловіків, хто отримав це ім’я з Днем ангела та показала, як хлопець виглядає зараз. Наразі Іллі 20 років, він змужнів та помітно подорослішав, адже здається навіть вищим у зрості за зіркову маму.

Імовірно, Ілля приїхав до матусі з США, аби її побачити. На світлині знаменитість позувала у жовтій футболці з дорослим сином, який ззовні дуже на неї схожий. Ось, що саме написала Осадча:

“Сьогодні день Ангела в Іллі. Вітаю всіх Іллюш з вашим днем!”.

Катя Осадча показала дорослого сина Іллю не від Горбунова

Проте Ілля встиг провести час не тільки з мамою, а й з молодшим братиком, 2-річним Данилом, якого Катерина Осадча народила у шлюбі з Юрієм Горбуновим. Додала, що її хлопчики такі різні, але й такі схожі.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.