Ані Лорак показала розкішну обручку на безіменному пальці та розповіла хвилюючу новину: виходить заміж?

Знаменита російська співачка Ані Лорак заінтригувала мережу новим кадром, на якому засвітила розкішну обручку на безіменному пальці. Усі деталі в статті.

Тривалий час у житті Ані Лорак не було чоловіків, яких вона могла б представити своїм шанувальникам. Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу артистка проходила через непростий шлях. За її словами, вона постійно закривалася у своїй кімнаті та плакала.

Ані Лорак заінтригувала обручкою на безіменному пальці

Ані Лорак осоромилася під час відпочинку
Ані Лорак заінтригувала обручкою на безіменному пальці

І лише рік тому фанати помітили певні зміни, які відбулися в поведінці зірки. Зокрема багато часу вона проводила разом зі своїм новим тренером з йоги. Пізніше послідували натяки на їхній любовний зв’язок. Врешті-решт, співачка таки зізналася, що перебуває у стосунках з іспанцем Ісааком.

У чоловіка вже є діти. Він доволі відкритий до світу і навіть готовий спілкуватися з аудиторією Кароліни. Натомість публіка поставилася до чоловіка з підозрою та скептицизмом. Шанувальники артистки не впевнені, що вона змогла зробити вірний вибір і може знову наступити на ті самі граблі.

Ані Лорак заінтригувала обручкою на безіменному пальці

Сама співачка з задоволенням інтригує різноманітними деталями їхніх взаємин, а також планами на майбутнє. На даний момент пара зустрічається на відстані, багато подорожує разом та знайомиться з оточенням одне одного.

Але днями артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, яке було зроблено для афіші. На ньому Лорак постала з обручкою на безіменному пальці, і до того ж дуже дорогоцінною. Можливо незабаром мова дійсно зайде про заручини, можливо Ані таким чином просто привертає увагу до своїх концертів.

Артистка як ніколи на даний момент потребує позитивного піару, адже чорного за останні 9 років було вдосталь. Гастрольна діяльність зірки серйозно постраждала після того, як вона відмовилася говорити про війну, а пізніше неодноразово змінювала це слово евфемізмами, чим остаточно вивела себе співвітчизників.

Нагадуємо, що декілька місяців тому колишній чоловік Ані Лорак Мурат одружився зі своєю нареченою Лілією. Новоспечена дружина бізнесмена вже змінила прізвище та купається в коханні.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.