51-річний Ектор Хіменес-Браво вперше показав малюків, яких народила не Ольга Мартиновська: “Мої маленькі діти”

Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво заінтригував мережу новими кадрами, які він зробив у своєму ліжку. З ким постав знаменитість?

Ектор Хіменес-Браво вже багато років проживає в Україні. Хоча зірка неодноразово говорив про свою любов до Канади, а також маєток, який він придбав там, бізнес, медіа та оточення стали більш вагомими і знаменитість залишився жити там, де зміг реалізуватися.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво вперше показав своїх малюків

Неодноразово чоловік також намагався підтримувати серйозні стосунки з жінками. У шеф-кухаря була наречена Керолайн, яка відмовилася переїжджати до Києва, наречена Тетяна, взаємини з якою зіпсувала публічність, а також молода красуня, з якою він перебуває в романі зараз.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав своїх малюків

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво вперше показав своїх малюків

Але є у житті Ектора Хіменеса-Браво дуже постійно стала — це любов до своїх улюбленців. Кулінар обожнює обох своїх пухнастиків, і до війни показував їх своїм фанатам доволі часто. Малюки проживають разом з ним у його будинку в Ірпені.

Собаки отримують неймовірний догляд, що одразу помітно з їхнього зовнішнього вигляду. Також вони мають доволі спокійний та лагідний характер, чому, імовірніше за все, завдячують вихованню кулінара.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав своїх малюків. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нещодавно Ектор оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показав, як відпочиває у власному ліжку за обома собаками. Як завжди, він продемонстрував і свою фігуру, над якою постійно працює у тренажерний залі та вдома. У дописі до публікації Хіменес-Браво назвав своїх цуценят дітьми, але для любителів тваринок це звична справа, адже часто вони самі намагаються донести до аудиторії, наскільки сильно прив’язані до пухнастиків, і наскільки серйозно ставляться до них.

Нагадуємо, що за офіційною версією у кулінара немає дітей. Сім’я чоловіка складається з матері, яка проживає в Колумбії, а також братів та сестер. Батько Ектора покинув родину, коли шеф-кухар був дитиною. З ним у зірки були дуже складні стосунки, про що він розповідав для на телеканалі СТБ під час проходження програми з гостросоціальною тематикою. Тоді чоловік вперше розкрився аудиторії.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.