“Мій”: Христина Решетнік ледь не поцілувала іншого та повідомила про новий етап в житті – Григорій на відстані

Дружина відомого телеведучого багатьох проєктів СТБ Григорія Решетніка Христина Решетнік поділилася новим етапом в житті сина Дмитра, адже незабаром хлопчик стане школярем.

Нещодавно Христина Решетнік з чоловіком потрапили до нового обговорюваного скандалу. Жінці дорікнули в її поведінці під час війни в Україні, мовляв, навіщо хизуватися своїм щастям та радощами з відпочинку на публіку. Дісталося й Григорію Решетніку, який на підставі того, що є батьком трьох дітей може виїжджати за кордон та поєднав робочу поїздку з відпусткою зі своєю сім’єю, однак наразі чоловік повернувся до України.

Григорій Решетнік зізнався, що забрав дружину з дітьми і
Христина Решетнік з чоловіком Григорієм

Так, у новому дописі соціальної мережі Instagram дружина телеведучого повідомила про новий етап в житті її сина Дмитра. Цього року хлопчик піде до першого класу, тому матуся розуміє, як важливо підтримувати дитину на цій сходинці дорослішання.

Зізналася, що син цього дуже чекає, однак додала, що для нього майже нічого не зміниться, бо в школу хлопчик ходить ще з 4 років згідно з європейською системою. Самі уроки у Дмитра проходили й так увесь день.

Моменти дорослішання дітей завжди в люблячих батьків викликають особливе хвилювання. Для Христини Решетнік енергія шкільних свят – це щось особливе навіть при складному часі для всіх українців. На світлині блогерка з сином Дмитром позували на фоні моря, щасливо посміхаючись, тримаючись за руку, та ледь не доторкнулися до губ один одного на першому фото.

В коментарях під оприлюдненим дописом користувачі соціальної мережі почали ділитися своїми емоціями та своїх дітей від хвилювання, як проходило їхнє перше свято, День знань.

Нагадаємо, що Григорій та Христина вирішили одружитися у 2010 році. У пари народилося троє синів – старший Іван, потім Дмитро та найменший Олександр. З початку повномасштабного вторгнення вся родина перебувала в Україні та не планувала нікуди виїжджати.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.