Давно одружений красень з довгим волоссям, який емігрував: що відомо про молодого коханця Софії Ротару?

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару вже 20 років, за офіційною версією, самотня. Однак деякі її колеги вважають, що це неправда.

20 років тому Софія Михайлівна Ротару втратила свою найближчу людину. Мова йде про її чоловіка Анатолія, який після низки інсультів пішов з життя. Цей період був важким в усіх сенсах. Його відхід до Бога вплинув як на моральний стан усіх членів родини, так і на бізнес. На ньому трималося абсолютно все, а тому шанувальники всерйоз побоювалися, що Ротару більше ніколи не вийде на сцену.

Тоді у свої руки кермо взяв її син Руслан. Через півтора роки Софія Михайлівна не просто повернулася, а змінила свій зовнішній стиль, а також репертуар. Кар’єра виконавиці зазнала активного розвитку і вийшла на новий рівень, хоча здавалося, що краще вже нікуди.

Що відомо про молодого коханця Софії Ротару

Софія Ротару так і не вийшла заміж за кохання усього свого життя
Що відомо про молодого коханця Софії Ротару

Єдина сфера, яка з тих пір не зазнала жодних трансформацій — це особисте життя виконавиці. Так, за офіційною версією, з тих пір Ротару не була у стосунках з жодним чоловіком. Журналістам співачка завжди говорила однакові речі: втратила кохання усього свого життя і не зможе ніколи віддати своє серце іншому.

Що відомо про молодого коханця Софії Ротару

Однак, колеги артистки по цеху поділилися абсолютно іншими враженнями. Ще 10 років тому з’являлася інформація про нібито роман Софії Михайлівни зі своїм гітаристом. Чоловік нібито мріяв про сценічну кар’єру, активно приймав досвід артистки і в процесі зблизився з нею.

Сама Ротару ніколи не коментувала дану інформацію. А згодом стало відомо, що чоловік покинув колектив співачки, щасливо одружився та знайшов своє щастя за кордоном, адже емігрував.

З тих пір чоловік жодного разу не засвітився в компанії співачки. Власне, і сама виконавиця ніколи не виходить зі свого дому, поводиться доволі таємничо, не виступає та не повідомляє про свої поїздки. Рідні співачки говорять про те, що для неї на даний момент найважливішою цінністю є сім’я, і вона повністю сконцентрована саме на ній.

Нагадуємо, що на початку 2022-го родина потрапила в гучний скандал у зв’язку зі спробою її сина Руслана та онука Анатолія втекти за кордон.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.