У волоссі Дантеса заплуталася миша: Даша Кацуріна відхватила собі аристократичного джентльмена

Український співак Володимир Дантес після болісного розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою неочікувано для себе знайшов нове кохання в обличчі дівчини, яка колись була його другом.

Офіційно підтвердити про свій роман після всіх пліток в Мережі парочка наважилася у вересні 2022 року. Про новий статус першою зазначила у своїй соціальних мережах київська рестораторка Даша Кацуріна.

Тоді Даша Кацуріна дала кілька порад та настанов жінкам, котрі нещодавно розірвали стосунки, зокрема, як правильно пережити цей болісний етап життя. Серед усіх порад була  – закохатися у свого найкращого друга, зазначивши, що їй дуже пощастило. В коментарях під дописом користувачі соціальної мережі Instagram відразу все зрозуміли, а Дантес відреагував на слова коханої декількома вогниками.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес і Даша Кацуріна

Володимир Дантес в інтерв’ю Маші Єфросиніній зізнався, що став менше ділитися особистим життям, адже вже перебував в медійних стосунках з Надею Дорофєєвою. Тепер заради соціальних мереж він жити не хоче. Вони мало бачаться з коханою, тому у вільний час насолоджуються один одним, а не займаються зніманнях спільного контенту.

Нещодавно знаменитий український співак Володимир Дантес розповів історію, як знайшов мишу у своєму волоссі під час повітряної тривоги, перебуваючи в укритті в Харкові. Жартома зазначив, що для нього ця зустріч виявилася ну дуже неочікуваною:

“Маленька цікава історія про сьогоднішнє укриття, в якому я ночував. Воно було раніше рестораном і я там заснув, і відчуваю щось мені вночі упало на плече. Я струсив і продовжив спати далі. Просто, як у справжнього аристократа, в голові сьогодні у мене заплуталася миша. Здається, час мити голову”.

У волоссі Дантеса заплуталася миша

Володимир Дантес зізнався, що на рідній Харківщині все так змінилося, скільки спогадів настигли його з дитинства, і найцікавіше те, що наразі місто наповнило багатьма україномовними людьми. Додав, що пишається своїми рідними краями та хоче, що далі Харків продовжував квітнути.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.