Переможець “Холостячки” Еллерт показав, чим харчується в США: без Мішиної зовсім розпустився

Олександр Еллерт – відомий комік, ведучий заходів та колишній сценарист "Кварталу-95", однак справжню популярність здобув після перемоги на реаліті-шоу "Холостячка". Показав публіці, чим любить ласувати в США.

Так, життя нашого героя статті після його появи на українських телеекранах кардинально змінилося. Знаменита акторка та героїня першого сезону романтичного проєкту “Холостячка” Ксенія Мішина на фіналі обрала саме Олександра Еллерта. Роман пари після шоу виглядав казковим та безхмарним, а попереду в їхніх очах виблискувало весілля та плани на дітей.

Заява про розірвання стосунків публіку шокувало, а преса в новинному просторі довго не припиняла висвітлювати деталі цих взаємин після розставання. Прихильники пари сподівалися на возз’єднання колишніх, утім, після заяви Ксенії Мішиної в медіа про те, що Олександр Еллерт був аб’юзивним по відношенню до неї, мови про примирення більше не було.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Відома акторка Ксенія Мішина зізналася, що не хоче, аби її досі асоціювали з коміком та переможцем “Холостячки”, тому згодом всі розмови в медійному просторі затихли. Так, після початку повномасштабної війни Олександр Еллерт живе та працює в США, штаті Каліфорнія.

Користувачі соціальних мереж намагалися зрозуміти, як чоловіку вдалося виїхати з України під час воєнного стану, однак комік не надавав чіткої відповіді. За словами Олександра, він покинув країну зі штампом в паспорті, а самим приводом для виїзду став концерт до Дня Незалежності України ще у 2022 році.

Так, нещодавно гуморист Олександр Еллерт показав свої харчові звички на сторінці в соціальній мережі Instagram, якими любить поласувати. Так, чоловік відкрив банку солодкої горіхово-шоколадної пасти, під загальновідомою назвою Nutella. Зробив бутерброд та жартома натякнув, що не хоче йти на тренування в спортивний зал.

Олександр Еллерт показав, чим харчується в США

Варто зазначити, що Олександр Еллерт хоче залишатися жити за кордоном та не думає про повернення додому. Розповів, що відкрив новий бізнес із продажу сірників преміум якості, які зроблені вручну зі спеціального дерева. Через російську мову на благодійних виступах чоловік піддав себе критиці, однак згодом показав проведення свого заходу англійською.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?