Повторила за Полтавською? Горняк показала лук, який скопіювала у нової дружини Остапчука: у всіх брудні кеди

Після гучного розлучення з відомим медійним чоловіком Володимиром Остапчуком, Христина Горняк розпочала нове життя за кордоном та навіть експериментує в стилях одягу.

Розкіш, щастя, повага та ідилія в стосунках – всі ці твердження були знайомими нотаріусу Христині Горняк на початку сімейного життя зі знаменитим українським телеведучим Володимиром Остапчуком. Однак шлюб не протримався навіть повних двох років, а розлучення пари принесло за собою чимало негативних наслідків.

Хто зайняв місце Остапчука у серці Горняк
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Скандал колишнього подружжя розгорівся в Мережі, коли Володимир Остапчук з новою дружиною Катериною Полтавською продовжили ремонтні роботи в котеджі під Києвом, який придбався у шлюбі з Горняк. Сам Володимир на мирні перемовини не йде, на звернення нотаріуса не реагує та провокує все нові скандали.

Христина Горняк знову поставила на паузу питання поділу спільної нерухомості, однак налаштована діяти згідно з законом.

Варто згадати, що після розлучення Володимир Остапук в пошуках нової дружини не забарився. Того ж самого року стало відомо, що чоловік зустрічається на 16 років молодшій за нього, журналістці Катерині Полтавській.

Молода дружина ніколи не вела публічного життя, не ставала центром обговорень в публіки, проте після початку медійних стосунків з Володимиром звичну буденність довелося змінити. Відомо, що 23-річна Катерина Полтавська обожнює різний стиль в одязі, втім, в гардеробі у дівчини переважають джинси та багато кросівок, з яких можна робити колекцію.

Кросівки Катерини Полтавської

Так, нещодавно юристка Христина Горняк похизувалася новим луком дня. Для прогулянки жінка обрала темні джинси вільного крою, білу сорочку в чорну смужку та білі кросівки, які дещо нагадують взуття нової дружини Остапчука Катерини Полтавської.

Аудиторія прихильників жартувала, що Катя має колекцію “брудних” кросівок, однак вона запевняла, що це такий принт взуття, а самі кросівки зовсім не брудні. Тепер користувачі соціальної мережі Instagram запримітили схожість між стилями в одязі двох жінок, утім, ця думка дещо суб’єктивна, яка має право на існування.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.