Влад Яма зізнався у коханні не дружині Ліліані та показав, хто став сенсом його життя: це любов назавжди

Знаменитий український хореограф Влад Яма зачарував мережу зізнанням у своїх батьківських почуттях до власного сина. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Популярний український танцюрист Влад Яма емігрував з України півтора роки тому. Спочатку про місцезнаходження чоловіка не було відомо нічого, але згодом йому довелося визнати, що все ж таки його родина, а також він сам знаходяться в Сполучених Штатах Америки.

Хореограф зіштовхнувся з доволі різноманітною реакцією. Поки одні підписники поставилися з розумінням до його вчинку, інші його нещадно критикували і продовжують це робити по сей день. Налагодити стосунки із суспільством йому не вдається навіть через благодійність, в якій він активно бере участь.

Влад Яма показав свою найбільшу любов у житті

Втім, колеги як один говорять про те, що Влад це зробив здебільшого заради свого сина Леона. Хлопчик народився у пари 7 років тому. Спочатку про його появу на світ танцюрист говорити не бажав, але згодом розповів у студії Нового каналу, що не так давно став батьком.

Влад Яма показав свою найбільшу любов у житті

Але вести публічне життя родина почала лише через декілька років. Влад взявся показувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як виховує спадкоємця. Здебільшого, контент артиста створювався у лайфстайл ніші. Такі блоги швидко набирають аудиторію і користуються популярністю в незалежності від трендів.

Звичайно, Яма хизувався своїм розкішним відпочинком, показував підписникам світ, свою підготовку до зйомок, закулісний матеріал, тощо.

В цілому його публікації після переїзду до Сполучених Штатів Америки не змінилися, хіба що стали набагато біднішими та з’являються на його сторінці не з такою частотою. Наприклад, нещодавно Влад оприлюднив в соціальній мережі Instagram фотографію свого сина, який у цей момент стояв на ескалаторі.

Хлопчик не бачив, що батько його фотографує. Леон був одягнений у спортивну форму, також мав модну зачіску на голові. У дописі до публікації Влад зізнався, що любить свого сина.

Нагадуємо, що не так давно колеги зірки по цеху почали ділитися думками про те, що Влад навряд повернеться в Україну, а навіть якщо захоче це зробити, для нього це буде неймовірно складно.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.