Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу: молодий та галантний юнак, який швидко втомився від дружини

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше вийшла заміж у доволі юному віці, але ця історія поповнила не дуже приємну статистику по розлученням. Що сталося?

Здавалося б у знаменитостей взагалі не має бути жодних проблем в особистому житті. Вони вродливі, заможні, знають, чого хочуть і крутяться у найкращих колах. Втім, відомі співачки, акторки та блогерки роками не можуть знайти свою половинку і не можуть підживити ілюзії своїх глядачів стосовно кращого положення у цьому питанні.

Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік Олександр

Колишній чоловік Аліни Гросу
Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік Олександр

Аліна Гросу не стала виключенням. Декілька років свого життя вона провела в російській федерації. Аліна отримувала освіту в Москві. Саме там вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Олександром Комковим.

Московський бізнесмен був молодим, привабливим, харизматичним і швидко заслужив довіру артистки. І хоча батько співачки вважав, що ця історія не може тривати довго, дозволив їй зробити вибір: незабаром Аліна вийшла заміж.

Весілля зіграли в Італії. Преса повідомляла, що на нього батьки співачки витратили більше ста тисяч євро. Одразу ж молода пара отримала розкішну квартиру в Києві, в якій почала робити ремонт.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік Олександр

Вже в інтерв’ю, які давали молодята Аліна поскаржилася, що Комкову абсолютно не цікаво займатися їхнім сімейним гніздечком, і над його облаштуванням вона працює сама.

А вже через декілька місяців Гросу взагалі заявила, що вони розлучилися. За словами артистки, Олександр спочатку попросив у неї паузи в стосунках. А коли захотів повернутися, Гросу його не прийняла назад. У розпал сварки Комков натякнув, що його наступна жінка буде багатшою. Висновки Гросу залишила для своєї аудиторії, натякаючи на те, що Комков чи то полював на гроші, чи то просто мав нещирі наміри.

Пройшло не так багато часу, і бізнесмен дійсно знову одружився. Поки Аліна Гросу тільки розвивала свої стосунки з Полянським, в нього вже народилася дитина. Особиста сторінка чоловіка закрита, а інтерв’ю він дав лише раз, щоб спростувати слова артистки про те, що це він став ініціатором розлучення.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.