Іванна Онуфрійчук показала округлий живіт і вразила з мільйонером Алмазом щасливою новиною: “Моя маленька”

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук влаштувала розкішне свято для свого коханого чоловіка Алмаза та розповіла, на честь чого воно було організоване.

Після пишного весілля на Мальдівах Іванна Онуфрійчук переїхала до свого новоспеченого чоловіка Алмаза в Швейцарію. Пара оселилася у невеличкій квартирі у розкішному районі. Втім, журналістку все одно тягнуло на батьківщину. Наприклад, влітку того ж року вона повернулася, щоб працювати на студії “1+1”.

За словами красуні, вона не сказала коханому про те, що отримала новий контракт, але чоловіку довелося прийняти нові умови.

Іванна Онуфрійчук показала округлий живіт

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю від мільйонера
Іванна Онуфрійчук показала округлий живіт. Телеведуча разом зі своїм чоловіком Алмазом

Станом на 24 лютого Іванна знаходилася у своєму сімейному гніздечку. Вона доклала неймовірних зусиль, щоб евакуювати усіх своїх родичів. Зірка допомагала їм інформативно, була постійно присутньою, і можливо замовчувала деякі інші аспекти своєї протекції. Врешті-решт, вона не витримала та рушила до Києва за своїм котом Персиком. Зірка була готова на все, аби забрати улюбленця у безпечне місце.

Коли все більш-менш заспокоїлося Онуфрійчук дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що планує з чоловіком спільну дитину. Ба більше, телеведуча дала зрозуміти, що вони активно працюють над цим питанням і радісна новина може надійти доволі скоро.

Саме тому фанати постійно намагаються розгледіти якісь зміни у фігурі знаменитості. Це одразу ж видно з коментарів під публікаціями Іванни. Підписники постійно стараються підловити Онуфрійчук на тому, що в неї вже видніється животик.

Так сталося і нещодавно. Телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, які були зроблені на дні народженні її чоловіка Алмаза.

Іванна Онуфрійчук показала округлий живіт. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Але єдина щаслива новина, якою вона змогла поділитися — це свято життя її обранця. До речі, сімейство змогла зробити велику кількість прекрасних знімків. Локація була просто приголомшливою, а дрес-код був наче у Каннах. Зокрема, Онуфрійчук обрала розкішну рожеву сукню з шовку, яка і виділила її округлу фігуру.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.