Аліна Гросу поїхала не навчання, а до нареченого? Співачка засвітила в США обручку на безіменному пальці

Відома українська співачка Аліна Гросу півроку тому нарвалася не неабияку критику у зв'язку з її переїздом до Сполучених Штатів Америки. Яка справжня мета цієї поїздки?

Після початку повномасштабної війни в Україні Аліна Гросу евакуювалася у свій будинок у Львові. Там вона приймала біженців та годувала їх стравами власного приготування. Співачка днями зникала на кухні.

Через півроку стало відомо, що у артистки є серйозні проблеми зі здоров’ям. Врешті-решт, було прийнято рішення про операцію. Що саме її турбувало залишилося таємницею, але реабілітація після лікування була неймовірно довгою. Наприкінці 2022-го Аліна вирішила переїхати до Сполучених Штатів Америки.

Аліна Гросу засвітила в США обручку

Аліна Гросу показала, як виглядає колишній чоловік Олександр Комков
Аліна Гросу засвітила в США обручку

У зв’язку з цим рішенням артистка зіштовхнулася з активною критикою. Вона одразу ж публічно пояснила, що поїхала до Штатів не назавжди, а з метою покращити свої кваліфікаційні навички. Гросу відвідує школу акторської майстерності. Але скільки навчання займатиме не сказала. Власне, пройшов майже рік.

Тим не менш, Аліна продовжує займатися творчістю, ділиться своїми ідеями та напрацюваннями. Наприклад, нещодавно вона опублікувала відео, яке зняла під свій новий хіт. Примітно, що на ньому співачка засвітила обручку на безіменному пальці.

Аліна Гросу засвітила в США обручку

Чи має прикраса якесь відношення до її сімейного статусу залишається відкритим питанням, адже часто дівчата одягають такі дорогоцінності просто так.

Нагадуємо, що минулого року стало відомо про розставання Аліни Гросу з її коханим Романом Полянським. Чоловіка довго підозрювали у тому, що він покинув свою дівчину та повернувся в російську федерацію, адже жодного слова проти війни він не сказав, хоча знаходився в Україні тривалий час. Врешті-решт, актор таки засвітився в москві, що вже не потребувало пояснень.

Аліна відмовлялася відповідати на питання про їхні стосунки, але заявила, що це було великою помилкою – робити їх публічними. Безумовно, її перебування в Штатах наодинці говорить про повне розставання з актором.

Тим часом колишній чоловік зірки Олександр Комков вже створив нову сім’ю та виховує маленьку дитину. Чи підтримав він якось артистку минулого року також невідомо.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.