Влад Яма показав жінку, яка полонила його серце раз і назавжди: “Не поспішає ставити на своїх стосунках штамп”

Владислав Яма – відомий український хореограф, танцюрист, а також головний суддя масштабного танцювального шоу "Танці з зірками" у минулому. Але в житті чоловіка ще є й цікава лінія кохання.

Відомо, що Владислав все своє життя прагнув стати популярним і затребуваним професіоналом, якого б цінували за його танці, які є сенсом його життя. Адже чоловік багато працював заради своєї мрії. Танці лише здаються легкими, але насправді це титанічна праця, це травми, рани й цілодобові виснажливі тренування. Але все це лише зміцнює характер і саме тому дозволяє багатьом ставати справжніми зірками паркету.

Родина Влада Ями
Родина Влада Ями

Яма зміг стати одним з найвідоміших танцівників в Україні, адже його рухи насправді є унікальними і неймовірно професійними. Його навчав сам маестро Григорій Чапкіс, якого, на жаль, вже немає серед живих, але він досі залишається прикладом для захоплення. З ним Владислав працював багато років і багато чого перейняв від нього. Можливо саме через це він став у свій час головним суддею на “Танцях з зірками”.

Багато хто думає, що роботу й особисте життя поєднати неможливо, але насправді ж коли ти зустрічаєш свою людину, все балансується. Бо у відносинах важливою складовою є взаєморозуміння та підтримка. А також готовність проходити всі складності разом.

Владиславу пощастило зустріти таку жінку, яка змогла стати ще одним важливим сенсом його життя. І зараз вона є його дружиною та мамою його сина Леона. Лілія змогла підкорити серце танцюриста багато років тому і нині вся родина проживає у США, де панує безпечна атмосфера без війни.

Архівна стаття про Влада і Лілію
Архівна стаття про Влада і Лілію

Тож, днями Яма показав архівну статтю у журналі за 2012 рік, де вони з Лілією лише планували своє майбутнє і не поспішали з одруженням. тоді обидва були молодими і неймовірно закоханими одне в одного. До речі, важливою деталлю є те, що фото було зроблене в Криму. Про це чоловік написав у своїй історії в інстаграм.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?