Він обіймає, а вона палко дивиться в очі: Огнєвіч показала чоловіка, що підкорив її серце не через шлунок

Українська співачка Злата Огнєвіч після відкриття свого серця українській аудиторії глядачів на проєкті "Холостячка-2" мала надію розпрощатися зі статусом одинокої жінки, проте доля вирішила інакше.

В сучасних реаліях багато українських жінок стали завзятими кар’єристками, які не прагнуть швидкого заміжжя, народження дітей, сидіння вдома, бувши постійно за спиною у чоловіка.

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч наразі є однією з тих жінок, які обожнюють справу свого життя, прагнуть досягати нових вершин в кар’єрі, утім, не проти знайти гідного чоловіка, поєднувати творчість із сім’єю та готова до народження дітей.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Огнєвіч показала чоловіка, що підкорив її серце не через шлунок

На питання, чому вона досі не знайшла свою долю, не вийшла заміж та не народила спадкоємця, виконавиця не приховує свого негативу, адже для неї ці питання особистого характеру, що мають стосуватися лише її та майбутнього партнера. Тому, при появі нового чоловіка пообіцяла обов’язково про все розповісти своїм прихильникам та пресі.

Нещодавно на сторінці в соціальній мережі Instagram користувачі помітили знаменитість в досить палких обіймах з відомим шеф-кухарем, переможцем проєкту “МастерШеф-5” Євгеном Клопотенком. Співачка, не стримуючи емоцій, палко дивилася в очі чоловіку, а той своєю чергою, обіймав красуню, коли та наспівувала рядки своєї пісні.

Так, Злата Огнєвіч анонсувала прем’єру нового музичного хіта “Народжені Вільними”, що відбудеться вже завтра. В дописі зазначила, що Євген Клопотенко оцінив дану пісенну роботу, тому всім радить до прослуховування.

В коментарях під відео користувачі соціальної мережі почали жартувати, що перед ними стоїть хороша пара, а самій Златі пощастило, адже їй не доведеться стояти на кухні та готувати. Дехто взагалі переконаний, що кулінару дуже подобається знаменитість, тому він на неї дивиться таким закоханим поглядом, палко її обіймаючи.

Злата Огнєвіч ніяк не відповідала на ці слова про їхні почуття в кадрі. Переконані, що знадобиться час, аби зрозуміти, чи правильними виявилися здогадки її підписників блогу.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.