Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин показав, хто робить його насправді щасливим: “Моя”

Роман Сасанчин – двократний переможець найголовнішого і наймасштабнішого талант-шоу в Україні "Голос країни". Спочатку Рома виграв диячий сезон, а крізь 10 років й дорослий.

Щастя – це поняття масштабне і дуже різне для кожної людини. У кожного з нас є свої фактори щасливого життя, для когось це робота, а для когось це родина. Людям неважливо, що робить їх щасливими, оскільки це можуть бути будь-які дрібні речі. Загалом, великі події роблять нас щасливими на мить, а от щоденні маленькі дрібнички можуть підпитувати нас і робити життя щасливим.

Родина Сасанчина
Родина Сасанчина

Роман Сасанчин вважає себе щасливою людиною попри всі страшні події у житті. Адже у нього є улюблена робота, бо він нарешті зміг почати займатися власною кар’єрою співака. Саме це робить життя хлопця більш наповненим і щасливим. А також у Роми вже є повноцінна родина, а це також є неймовірним щастям для кожного чоловіка у житті.

Півтора року тому, у родині співака з’явилась донечка Елізабет, яка повністю перегорнула їхнє життя з ніг на голову. Адже дитина – це дійсно щастя, але це складне щастя, яке варто постійно оберігати та приділяти багато часу.

Загалом бути батьками це дуже важко, особливо, коли ти молодий і ще не настільки гарно стоїш на ногах. Але головне в сімейних стосунках – це любов і підтримка, а ще міцні нерви та готовність допомагати одне одному.

У житті Романа щасливим його роблять дві жінки – це донька і саме маленька Елізабет робить його насправді щасливим. І про це чоловік розповів у своїй історії в соціальній мережі інстаграм. Сасанчин показав, як гуляє зі донькою та ніжно підписав фото.

“Я щасливий, коли щаслива моя донечка”

Донька Романа Саманчина
Донька Романа Саманчина

Тож, чоловік насправді щасливий бути батьком у такому юному віці й приділяти своїй маленькій принцесі багато часу та уваги.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.