Камалія записала привітання з Днем Незалежності України у стилі президента: “Вітаю вас, мої рідні” (Відео)

Найбагатша співачка України Камалія записала розкішне відеозвернення до українців з привітаннями на День Незалежності України. Як це було? Дізнайтеся в нашій статті!

Після повномасштабного вторгнення українці мали можливість спостерігати за доволі різною поведінкою зірок у настільки важкій ситуації, як війна, адже нічого гіршого уявити не можна. І варто відмітити, що Камалія проявила себе доволі незвичайним чином.

Колишній чоловік Камалії Захур повернувся
Камалія привітала українців з Днем Незалежності України у відеозверненні

Її чоловік та діти евакуювалися за кордон. Але сама Камалія не захотіла та залишилася вдома. Кожного дня вона записувала відеозвернення, в яких гірко плакала, зверталася до росіян спочатку з проханням зупинитися, а потім, коли зрозуміла, що це все даремно, з прокляттями.

Артистка привертала увагу до того, що відбувається на її батьківщині, розповідала про своїх улюблених коней, що опинилися у доволі складній ситуації, тощо. Згодом стало відомо, що у родині артистки є люди, які несуть службу. Співачка зізналася, що і сама доволі серйозно роздумує про те, аби рушити на передову. Втім, як для матері ця дилема для неї постала особливо важко.

Камалія привітала з Днем Незалежності України у відеозверненні

Тому артистка зосередилася на своїх благодійних ініціативах, а також можливості залучити багатіїв зі всього світу до допомоги Україні. Разом з чоловіком Мохаммадом Захуром вона зібрала чимало коштів для своєї країни.

А нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеозвернення, в якому привітала своїх співвітчизників з днем Незалежності України. Вже другий рік поспіль це свято стає ще більш важливим для українців, а тому йому приділяється найбільше уваги. Камалія зробила неймовірний ролик, в якому вона постала у розкішній сукні на тлі літнього Києва.

“З Днем Незалежності моя сильна як ніколи країна. Вірю в кожного українця, вірю в наші ЗСУ. Вірю в нашу перемогу та щасливу Україну. Вітаю вас мої рідні, люблю”, – звернулася до підписників артистка.

У відповідь Камалія отримала таку ж порцію любові від своїх шанувальників, які залишили привітання та побажання у коментарях.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.