Віталій Кличко показав, як власноруч стриже волосся: опанував професію барбера на випадок зміни мера столиці

Віталій Кличко – мер Києва й колишній легендарний боксер, який разом зі своїм братом Володимиром зміг прославитись на весь світ та завоювати велику кількість нагород а світову славу.

Кличко – дуже цікава особистість, оскільки його дуже поважають через його щире серце та покращення столиці. Але водночас він є ніби якийсь комічний персонаж через свої “фразеологізми”, які щоразу набувають популярності й стають народними, адже це справжні “перли”, як заведено казати у народі.

Віталій Кличко планує випускати другу збірку своїх цитат
Віталій Кличко

Віталій має вже великий досвід керуванням столиці і насправді за час його правління багато чого покращилось. Як би він не висловлювався, діяти він вмів завжди. Це неймовірно чудово, оскільки через його відданість місту та народові його люблять і обирають раз за разом.

Проте останнім часом ходять чутки, що мером Києва може стати інша людина. Та навряд чи це станеться найближчим роком, бо зараз вся доля столиці у руках Кличка. І варто додати у сміливих руках, що є важливою складовою розвитку міста в усіх напрямках.

У плані роботи він неймовірно серйозна людина, а от що стосується реального життя за межами своєї високої посади, то варто сказати, що чоловік є дуже добрим і веселим. Він любить гарно провести час, любить спорт і гумор. В принципі все це помітно, адже він має гарну фізичну форму і власну збірку крилатих висловів.

А днями мер Києва показав ще одну свою навичку – він продемонстрував, як вправно може стригти сам собі волосся. Не зовсім зрозуміло, чому Віталій не пішов до барбера, але варто сказати, що в підсумку у нього все доволі добре вийшло.

Тож, Віталій володіє різними талантами й навіть може сам собі зробити нову і досить стильну зачіску, яка буде демонструвати його майстерність.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?