Без макіяжу та з яблуком: Тіна Кароль продовжує хизуватися вродою та дарами з саду – хто буде з господинею?

Знаменита українська артистка Тіна Кароль знову похизувалася домашніми світлинами без косметики на обличчі, а ще показала підписникам спілі дари з власного саду.

Тіна Кароль одна з тих медійних особистостей, котра ніколи не боялася показуватися в соціальних мережах без макіяжу, вміло виходила з курйозних ситуацій на сцені, які ставили її в незручне становище перед слухачами, а ще активно допомагає громадянам через власний благодійний фонд.

Тіна Кароль розповіла про знайомство з чоловіком
Тіна Кароль продовжує хизуватися вродою та дарами з саду

Так, цього разу відома українська співачка оприлюднила світлину з домашнього дозвілля без жодного косметичного гриму на своєму обличчі. У розповіді помічаємо стильну білу сорочку з патріотичним синьо-жовтим написом: “One Nation Under Love”.

Тіна Кароль продовжує хизуватися вродою та дарами з саду

Також виконавиця свій образ змогла показати, поставши у повний зріст, у своєму дзеркалі зі спілим яблуком з власного саду. Опубліковані чотири фото в одному і тому ж образі, утім, з різним виразом обличчя. Раніше співачка зазначала, що цього року уродило багато яблук, однак у неї немає кому їх їсти.

Тіна Кароль повністю занурилася у творчість та не любить ділитися новинами зі свого особистого життя. До 24 серпня артистка вразила фанів новою співочою роботою, треком, записаним з широковідомою американською авторкою пісень Даян Воррен. Композиторка разом зі співачкою створила хіт “One Nation Under Love” або “Одне серцебиття”.

Нова пісня Тіни Кароль відразу припала до душі українським слухачам, тому в обговореннях публіка дякує улюблениці за прекрасну роботу, гідну композицію та вдячні їй за всю допомогу, яку вона надає своєму народу.

Нагадаємо, що блогер Богдан Беспалов раніше повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль може перебувати в стосунках зі своїм гітаристом, проте впевнений, що знадобиться час, аби зрозуміти, чи правдива дана інформація.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.