“Частина перша”: Злата Огнєвіч піддалась трендам і почала займатися Хілс – Задворний би оцінив

У сучасному світі жінки прагнуть розвивати себе з різних сторін, оскільки це допомагає їм рухатися далі та розуміти чого вони насправді хочуть і прагнуть. А повірте, побудувати правильний шлях у житті – це надважлива задача.

Йога, танці, зал, саморозвиток, медитації – це все, чим захоплюється велика кількість сучасних жінок, які намагаються знайти до себе підхід і зрозуміти себе набагато краще і відчувати своє внутрішнє “Я”. Вміти прислухатися до нього та віднайти відповіді на всі хвилюючі питання. Звичайно, це нелегко, але якщо працювати з собою і всередині та зовні, це цілком реально. Але важливо розуміти що саме допомагає і підходить саме тобі, а не просто хапатися за тренди.

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Злата Огнєвіч

Багатьом танці здаються лише захопленням, але ж ні, це робота з тілом і почуттями. Адже танець – це рух і саме він допомагає відчути свої емоції та зрозуміти, що саме ти викликаєш сама у себе. Це пластика, грація, розкриття жіночності і допомагає розуміти свої настрої.

А Хілс вважають доволі сміливим напрямком у танцях, адже це танці на високих підборах і зі сміливими рухами, від яких іноді перехоплює подих. І це може кожна дівчина, без сумніву. Тож, і Злата Огнєвіч вирішила присвятити себе такому напрямку танців.

Можливо Златі не вистачає відчуття певної жіночності через велику кількість роботи. Адже виснажливість негативно впливає на організм та на жіночу енергетику. Саме в таких випадках Хілс є рятуванням, адже це і спорт і задоволення водночас.

Перше заняття Злати
Перше заняття Злати

Огнєвіч показала лише кадр перед дзеркалом, але буде дуже цікаво подивитися на повний танець співачки. Оскільки в такому образі жінка ще не виходила на публіку. Й загалом такий крок зі сторони Злати дуже сильно дивує, бо це щось абсолютно нове в її виконанні. Але точно цікаве.

Схожі статті