Стала багатодітною матірʼю: Марічка Падалко взяла на руки крихітного малюка та показала свою дитину фанатам

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко змогла побудувати велику та щасливу сімʼю, про яку так мріяла з депутатом Єгором Соболєвим.

Більшість телеведучих телеканалу “1+1” поводяться доволі таємничо і не розкривають деталей особистого життя. Але Марічка Падалко стала виключенням з правил. Зірка завжди відкрито обговорювала з журналістами свої почуття, стосунки з чоловіком, дітьми, а в особливості своє минуле.

Марічка Падалко народила чоловіку малюка

Здається, що журналістка повідала своїм фанатам все, спочатку і до кінця, тому зовсім не боїться, що колись їй доведеться пояснювати якісь деталі в ексклюзивних інтерв’ю.

Так, з Єгором Соболєвим вона познайомилася, не будучи вільною жінкою. Власне, і у народного депутата була обраниця. Марічка тоді мріяла про дітей і побачивши свого майбутнього благовірного зрозуміла, що саме він підходить на цю роль.

Марічка Падалко народила чоловіку малюка

Про стосунки Марічки з Єгором знала тільки її бабуся. Батькам Падалко не розповідала за зрозумілих причин. Врешті-решт, взаємини швидко перейшли на новий етап. Все йшло настільки добре, що колишня дружина Єгора навіть допомагала Падалко у знайомстві із майбутніми свекрами. До речі, зараз вони проживають в російській федерації і не спілкуюся з сином та онуками через свою позицію.

Єгор Соболєв тим часом захищає батьківщину. Тому Марічка дозволяє собі час від часу опублікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показує, як вони зустрічають голову свого сімейства у його заслужений вихідний. Кожного разу це сльози та неймовірні переживання.

До повномасштабної війни сім’я була не менш дружною. Марічка здійснила свою мрію і стала багатодітною матір’ю. І хоча усі її спадкоємці вже досягли доволі свідомого віку, вона ж іноді ностальгує за тими роками, коли вони були зовсім крихітками. Наприклад, нещодавно вона опублікувала архівний кадр, на якому постала з молодшою дочкою на руках.

Родина Марічки Падалко
Марічка Падалко народила чоловіку малюка

Але хто знає, можливо Марічка наважиться народити від свого коханого чоловіка ще нащадків?

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.