Як виглядає головна конкурентка Олі Полякової: увела в неї багатого чоловіка, але не зайняла її місце

Знаменита співачка Оля Полякова ніколи не приховувала деталей свого знайомства з майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським. Як виглядала дружина бізнесмена?

Оля Полякова та Вадим Буряковський — безумовно дуже колоритна пара. Такі різні одразу, і такі схожі, якщо з ними познайомитися ближче. На відміну від своєї дружини бізнесмен веде дуже закритий образ життя. Ба більше, він навіть не користується смартфоном.

Артистка навпаки комунікабельна, відкрита та готова ділитися з аудиторією своїм досвідом. Наприклад, вона ніколи не приховувала деталей свого знайомства з майбутнім чоловіком.

Оля Полякова розповіла про першу дружину Вадима Буряковського

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка
Оля Полякова розповіла про першу дружину Вадима Буряковського

Так, свого часу Оля Полякова зізналася, що коли вперше побачила підприємця Вадима, він був одружений. Між ними розпочався флірт, спілкування, але Оля не хотіла заходити далі, поки Буряковський не наважиться на розлучення зі своєю благовірною.

І їй таки вдалося добитися свого. Бажаючи завоювати серце майбутньої зірки естради бізнесмен пішов від своєї обраниці та кинувся в обійми Олі. Незабаром вона завагітніла.

Полякова зізнавалася, що це відіграло дуже важливу роль. Мовляв, Вадима якраз нічого не тримало в шлюбі, адже його благовірна не народила йому бажану дитину. Натомість Полякова повідомила про цікаве положення доволі швидко, і Буряковський був буквально на сьомому небі від щастя.

Єдина таємниця, яка досі залишається нерозкритою у цій історії — це особистість жінки, яка свого часу була дружиною Вадима. Ні Полякова, ні Буряковський її не розкривають, а тому журналісти не мають і гадки про те, як вона виглядає, де працює, і хтозна, можливо вона і сама доволі близька до шоу-бізнесу.

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка
Оля Полякова розповіла про першу дружину Вадима Буряковського

Нагадуємо, що в шлюбі з бізнесменом Оля народила двох дітей — Марію та Алісу. Зараз дівчата навчаються у Великобританії: старша отримує освіту у музичному коледжі, а молодша перебуває в елітному інтернаті. Зіркова мама поки що не наважується забрати Алісу в Україну на постійній основі. Зіркові батьки інтенсивно підтримують зв’язок зі своїми дочками і постійно приїжджають до них в гості.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?