Олександр Кривошапко вперше показав колишню дружину, від якої у нього донька: це не зрадниця Тетяна Денисова

Олександр Кривошапко – відомий український співак, який отримав перемогу у "Х-Факторі". А також підкорив серце тодішньої судді Тетяни Денисенко, яка згодом стала його дружиною, першою, але не останньою.

Не секрет, що життя Кривошапко є доволі насиченим та цікавим, оскільки він людина творча. Але шалена зайнятість не заважає чоловікові будувати не менш насичене особисте життя. Адже за його плечима вже є два розлучення і в реальності третій шлюб.

Олександр Кривошапко і Марина Кінскі
Олександр Кривошапко і Марина Кінскі

Першою дружиною Кривошапко стала Тетяна Денисенко. Але в їхніх стосунках все було приречено з самого початку. Різниця у віці та протилежні темпераменти з самого початку прирекли ці відносини на крах, так і сталося, адже через постійні скандали пара розійшлась.

Далі в житті Олександра з’явилась дівчина, на ім’я Марина Кінські. У далекому 2012-му році публіці була представлена ​​нова обраниця артиста Марина. У період їхнього роману Олександр неодноразово говорив, що кохана дає йому впевненість у завтрашньому дні. А згодом дівчина народила йому донечку. Але навіть дитина не врятувала ці стосунки.

Співак дуже любить свою доньку і намагається приділяти їй достатньо часу, адже це його душа. Для тата взагалі є дуже важливою складовою життя спілкування з дитиною. І насправді чоловікам це дуже допомагає рости над собою та досягати нових вершин.

Днями у доньки Олександра було День народження і чоловік вирішив показати свою дитину та колишню дружину у історії соціальної мережі інстаграм.

“З Днем народження, донечко, Я завжди поряд, навіть коли далеко. Кохаю безмежно. Мама, давай п’ятірочку, чудова робота” – написав співак.

Сторіс Олександра
Сторіс Олександра

До речі, варто зазначити, що Марина має спільні риси з нинішньою дружиною Олександра. Обидві брюнетки з модельною зовнішністю.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.