У мережі спливло фото Софії Ротару з її обранцем: молодий, кучерявий та безмежно закоханий в співачку

Легенда української естради Софія Ротару вже 20 років живе без коханого чоловіка. На його місце так ніхто і не прийшов, але у житті артистки є сім'я та творчість.

Скільки не намагалися Софії Ротару приписати романи, усі ці спроби терплять невдачі. Так, за 20 років легенда української естради неодноразово ставала об’єктом обговорень, які здебільшого концентрувалися навколо її особистого життя. То зірку підозрювали у романі з молодим гітаристом, то з охоронцем.

Усі ці плітки не отримали підтвердження. А з часом фанати лише впевнилися у тому, що справжнє кохання зірки залишилося за її плечима, і повторити цю історію вона не має жодного наміру.

У мережі спливло фото Софії Ротару з її обранцем

Софія Ротару вперше розповіла, куди зникла під час війни
У мережі спливло фото Софії Ротару з її обранцем

Не так давно Софія Михайлівна нагадала своїм підписникам про річницю смерті покійного чоловіка Анатолія Євдокименка. Саме з ним вона прожила усе своє життя, сама з ним рухалася вперед та стала легендою, сама з ним побудувала міцну родину, яка зараз для неї є опорою.

На превеликий жаль, Анатолій пішов з життя доволі рано. Низька інсультів призвела до того, що він відійшов на той світ у двотисячних. Втрата стала настільки нестерпною для артистки, що вона не могла вийти на сцену.

Шанувальники боялися, що більше не побачать свого кумира біля мікрофону. Але через півтора року сталося чудо: Софія Михайлівна повернулася. Вона змогла оговтатися від трагедії і, ба більше, змінила репертуар, зовнішній вигляд, і наче пташка фенікс постала з попелу.

Софія Ротару з чоловіком
У мережі спливло фото Софії Ротару з її обранцем

Втім, її серце залишилося закритим для інших чоловіків. Її справжнім коханням донині залишається Анатолій Євдокименко. І саме з ним вона час від часу публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні фотографії. На них чоловік молодий, з сяючими очима і ще не підозрюючий про своє блискуче майбутнє.

Примітно, що від цього великого кохання народився лише один син. Але Софія Михайлівна завжди говорить: дуже шкодує, що не наважилася на більшу кількість дітей. Власне, Руслан також з’явився з труднощами — зірці довелося піти на хитрощі для того, аби стати матір’ю.

Після себе Анатолій Євдокименко залишив великий спадок. Мова йде не про фінанси, а про генеалогію та творчість. Безумовно сімейство Ротару зберігає свій високий авторитет, а також вплив в українському шоу-бізнесі.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.