Обʼїздила весь світ та жила в розкоші: кому завдячує Репяхова за свій успішний успіх – в дитинстві мала все

Дружина українського співака Віктора Павліка та відома блогерка Катерина Репяхова публічно привітала матусю з днем народження, подякувала їй за щасливе дитинство та постійну віру в неї.

Блог Катерини Репяхової в її Instagram стрімко почав набирати віддану аудиторію підписників після зав’язання медійних стосунків з відомим українським артистом Віктором Павліком, з яким узаконила стосунки у 2020 році.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

29-річна жінка зізналася, що її дитинство пройшло в достатку, любові, повній підтримці та повазі, а тому за це Катерина щиро завдячує своїй мамі, яка 1 вересня відсвяткувала свій день народження.

Так, дружина Віктора Павліка раніше розповідала, що матуся ніколи не втручалася в її особисте життя, ніколи не забороняла робити їй свій вибір в дорослому житті, і що цікаве, не стала на заваді, аби донька пов’язала свою долю з чоловіком, який на 4 роки молодший за неї саму.

Катерина Репяхова в честь великого для неї та її родини свята публічно привітала маму з днем народження, оприлюднила свої дитячі світлини та трішки розповіла про щасливі миті зі свого дитинства.

Бізнесвумен не приховує, що отримала в юності все тільки найкраще, оскільки вона мала змогу багато подорожувати не тільки Україною, а й за її межами. В пам’яті Репяхова завжди зберігатиме миті, як довіряла мамі свої секретики навіть в підлітковому віці, адже саме тоді багато дітей просто закриваються від найрідніших.

Кому завдячує Репяхова за свій успішний успіх – в дитинстві мала все

Розповіла, що виросла психологічно здоровою людиною, за що безмежно дякує жінці, яка подарувала їй це життя. Катя радіє, що в її сім’ї вона третя та наймолодша, адже обділена увагою ніколи не була.

Кому завдячує Репяхова за свій успішний успіх – в дитинстві мала все
Кому завдячує Репяхова за свій успішний успіх – в дитинстві мала все

Дружина артиста Віктора Павліка впевнена, що любов, розуміння та підтримка – одні з важливих складових, які мають бути у вихованні кожної дитини, за що блогерка Катерина Репяхова безмежно завдячує своїй мамі.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?