Подруга Ектора Оля Мартиновська показала, в образі кого Віруня йде до школи: “Мадмуазель” (ФОТО)

Ольга Мартиновська – одна з найпопулярніших українських кухарів, що змогла стати невід'ємною частиною масштабного кулінарного шоу "МастерШеф" та улюбленицею глядачів.

Оля стала відомою завдяки своїй участі у шоу “Мастершеф” де вона й здобула перемогу та потім поїхала навчатися у найкращу кулінарну школу Франції. А вже звідти Ольга вийшла з неймовірною  кількістю корисних знань та навичок і стала справжнім шефом.

Мартиновська з дочкою
Мартиновська з дочкою

У своєму житті Мартиновська майже все вирішує сама. Багато працює, виховує доньку та відповідає за добробут. Насправді це все дуже не легко. Бо потрібно тримати під контролем всі аспекти життя і ще бути готовою до життєвих негараздів, які можуть стати причиною перевороту.

Але Олі все вдається контролювати і залишатися на рівні. Донька Віруня вже доволі доросла і ходить до школи. І цього року дівчинка має змогу ходити до школи у Києві. Там, де жила все своє життя за виключенням того часу, коли у столиці було дуже небезпечно і Оля поїхала до Франції разом. Звісно, там Віруні доводилось нелегко, адже чужа мова, чужа країна, новий менталітет і образ життя.

Проте вже зараз Мартиновська знову живе у Києві разом з дочкою. Віра професійно займається тенісом і плаванням, тобто повністю повернулась до свого образу життя.

А от з вересня дівчина пішла до школи, і Оля обрала для неї вивчення французької мови. Адже на думку мами у Віри залишився французький шарм.

“Мадмуазель пішла до школи. Обрали французьку, бо щось в ній лишилося від Парижу. Я завжди кажу мій Веро, не знаю, чому так, але так нам подобається” – написала Оля.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

До того ж Віруня й одягнулась так, як одягаються француженки. Чорна спідниця, біла сорочка і сірий піджак. Все витончено і зі смаком.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.