Опинився на іншому кінці материка і до того ж не один: заради кого Олександр Пономарьов покинув Україну

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов засвітився далеко за кордоном під час фантастичного заходу. Що відбувається дізнайтеся в нашій статті

Після початку повномасштабної війни в Україні Олександр Пономарьов, недовго думаючи, знайшов для себе задачу, у якій він буде максимально ефективним та яка допоможе його країні отримати перемогу. Артист організував благодійні концерти, доходи з яких він відправляє на благодійність. Компанію у цій діяльності йому склав знаменитий Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо.

Олександр Пономарьов вразив зізнанням про стосунки з Михайлом Хомою
Олександр Пономарьов приїхав разом з Михайлом Хомою до Іспанії

Чоловіки багато подорожують разом і на території України, і за кордоном. В них неймовірна кількість фанатів, яка особливо полюбляє їхній дует. Обидва не надто активні в соціальних мережах, але час від часу все ж таки тішать шанувальників невеличкими оновленнями.

Олександр Пономарьов приїхав разом з Михайлом Хомою до Іспанії

Наприклад, нещодавно золотий голос України показав, як разом зі своїм колегою виступав в Іспанії. Відповідна публікація з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Олександр Пономарьов приїхав разом з Михайлом Хомою до Іспанії

Публіка була відверто щасливою подібній зустрічі і круто зустріла виконавців в Європі. Тим паче, що нещодавно вони випустили нову композицію.

Пісня була написана про кохання. Олександр Пономарьов створив її ще до початку повномасштабної війни. Після 24 лютого він не наважився її випускати через недоречність, але влітку 2023-го відчув, що її час настав. Тому є імовірність, що нова пісню також була виконана на концерті.

Нагадуємо, що за офіційною версією обидва чоловіки не перебувають в стосунках. Вони неохоче розповідають журналістам про своє особисте життя і намагаються захистити рідних від публічності. Втім, аудиторії вже давно відомо про цивільну дружину Олександра Пономарьова, адже про неї розповіла колишня співака у своєму ексклюзивному коментарі.

У Михайла Хоми також налагоджується дана сфера: через рік після розлучення він заявив, що в нього є кохана, але представляти її публіці він поки що не готовий, натякаючи на те, що стосунки мають розвиватися деякий час, аби він наважився показати обраницю фанатам. Скільки ще фанатам доведеться чекати Михайло, тим не менш, не уточнив.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.