Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян влаштували пристрасть в гримерці: в об’єктиви потрапило все і навіть більше

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян – зіркове подружжя, чия ісиорія кохання почалась завдяки наймасштабнішому талант-шоу України "Голос країни" і продовжуєтться до сьогодні.

Обидва артисти потрапили на проєкт в один сезон, власне, саме там на репетиціях вони й помітили одне одного. Арсен одразу не сподобався Тоні, адже здавався їй зверхнім та занадто самовпевненим. А ось Тоня здалась Арсену дуже агресивною, адже вона часто говорила правду у вічі та не приховувала емоцій. Отже, як то кажуть, “Від ненависті до любові один крок” – цей вислів саме про них, адже згодом всі ці антипатії перетворилися у справжню закоханість.

Арсен Мірзоян покинув родину заради нового кохання
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Мірзоян довго приховував свою закоханість, адже на той момент чоловік був одружений та виховував зі своєю дружиною двох синів у місті Запоріжжя, де й проходило його життя. Але “Голос країни” зробив його не лише популярним співаком українського шоу-бізнесу, а й щасливого чоловіка, який знайшов своє справжнє кохання.

Так буває у життя, що люди одружуються, народжують дітей і ніби все у них добре, але варто зустріти людину, яка є дійсно твоєю долею і ти розумієш, що людина поруч – це не кохання всього життя і не твоя доля. Тоня стала доленосною жінкою для Арсена, бо саме через шалене кохання до неї він пішов з родини та одружився зі співачкою.

Зараз вони досі живуть разом і виховують спільну донечку Ніну, яку назвали на честь народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко.

Антоніна та Арсен не звикли приховувати свої почуття, вони можуть сміливо обійняти чи поцілувати одне одного на публіці. І це чудово, бо таким чином вони заявляють світові про те, що належать одне одному.

Любов між Тонею та Арсеном
Любов між Тонею та Арсеном

Так, наприклад, днями Тоня показала фото, де вони з чоловіком у гримерці не стримують почуттів. Та й навіщо, якщо це все йде взаємно та від душі. Тоня ніжно тягнулася до коханого аби його поцілувати, а Арсен просто сяяв від щастя та широко посміхався. Саме такі моменти і називають коханням.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.