Андрій Шевченко провідав свого дорослого сина у Нью-Йорку та завітав в Єльський університет: “Побував у сина”

Андрій Шевченко – іменитий та професійний український футболіст і тренер, який зумів побудувати свою кар'єру з нуля та дійти до вершин.

Шевченка знають і пам’ятають як гравця київського футбольного клубу “Динамо”. Саме там чоловік показав всі свої професійні якості та зумів стати одним з кращих футболістів України. Його досягненням заздрять всі молоді футболісти, адже Андрій – це жива легенда.

Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

Крім спортивної діяльності Андрій Шевченко ще й активно займається благодійністю. Його фонд, який має просив назву “Благодійний фонд Андрія Шевченка”, який працює з 2005 року, неодноразово ставав  організатором матчів за участю українських та європейських зірок спорту і шоу-бізнесу.

Також Шевченко є й політичним діячем і він активно висловлює та відстоює свою позицію. Він лояльний, патріотичний та дуже чуйний. Жорстка політика не для нього. Але Андрій хоче бути корисним своїй країні і робити для неї важливі речі. А це дуже цінно.

Також не відстає Андрій і в справах сімейних. Адже багато років його дружиною є чарівна Крістен Пазік, з якою футболіст познайомився ще у 2002 році на вечірці у Джорджіо Армані. Певно це була закоханість з першого погляду.

Окрім коханої дружини Шевченко має трьох чудових синів. Старший Джордан, середній Крістіан та молодший Олександр. Всі його діти є очікуваними і бажаними. Тож, футболіст є багатодітним батьком.

Але його родина живе у США, тому через шалений графік Андрій не завжди буває поруч з ними. Проте днями чоловік показав, як навідав середнього сина Джордана у Нью-Йорку.

Разом вони не лише гарно повели час та прогулялися визначним містом Америки, а ще й завітали до Єльського університету. Де, ймовірно і навчається Джордан.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.