Новий ведучий “Хто зверху?” Буше показав, як Роман Свечкоренко відсвяткував День народження: вогнище і друзі

Роман Свечкоренко – відомий український психолог та блогер, який дуже гарно розбирається у стосунках чоловіків та жінок. Саме він може дати гарні поради стосовно чоловіків.

Роман став більш відомим та популярним завдяки участі у шоу “Холостячка”. Саме там він боровся за увагу та прихильність Злати Огнєвіч. Але на той момент чоловік ще перебував у стані розлучення. А Златі це не сподобалося і тому, жінка відправила Романа додому, допоки він не вирішить це питання. Та згодом Рома повернувся вже розлучений офіційно й знову намагався боротися за серце артистки.

Роман Свечкоренко показав нову дівчину
Роман Свечкоренко

Та Ромі не пощастило знайти кохання на шоу. Але Роман зустрів свою долю у реальному житті. І його дружину звати Лєра Чернецька – молода блогерка, яка змогла полонити серце холостяка Романа і завоювати його душу.

Різниця у віці Роми й Лєри складає 10 років, але це не перепона, адже їм вдвох дуже комфортно і вони разом знайшли гармонію та комфорт. Насправді Свечкоренко дуже сильно допоміг Лєрі розв’язувати питання з панічними атаками. Зараз вона стала більш спокійною, врівноваженою та відкинула свої страхи. Тому Валерія дуже цінує те, що її чоловік саме психолог, адже це допомагає їм зберігати гармонію в стосунках і одразу вирішувати всі питання.

Днями Ромі виповнилося 33 роки. Саме День народження він провів вдвох зі своєю молодою дружиною. А от вже другий день з компанією своїх близьких друзів. В цей список увійшли Богдан Шелудяк, він же Буше та новий ведучий “Хто зверху?”, а також Євген Таллерт.

День народження Романа
День народження Романа

Рома вирішив провести день у заміському комплексі у лісі. Там тихо, спокійно, свіже повітря, природа, а головне гарна компанія. Судячи з історій Богдана і Романа вони проводили час поруч з вогнищем, багато розмовляли та приємно проводили час. І, звісно, вітали Романа своїми тостами, словами і подарунками.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.