Наталія Могилевська вийшла у місто з округлим животом та вразила новиною: “Скоро народиться первісток”

Відома українська співачка Наталія Могилевська вийшла на вулиці міста та зняла невеличкий відеокліп на свою нову пісню. На що звернули увагу користувачі?

Вже не вперше Наталія Могилевська демонструє, як може творити під час натхнення, а натхнення до неї приходить часто через кохання. Так, рік тому зірка повідомила про те, що перебуває у нових стосунках.

Особистість обранця вона не розсекретила, але пояснила, що він старший за неї, а також багато років прожив за кордоном. Цікавою деталлю стало їхнє давнє знайомство: Наталія та її бойфренд багато років дружили.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Наталія Могилевська похизувалася, як доглядає за своїм подвір'ям
Наталія Могилевська заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Ба більше, виконавиця навіть наважилася заявити про те, що зараз готова до сім’ї та шлюбу. Артистка зізнавалася, що багато працювала над собою, щоб дійти до цього стану. А після отриманого результату готова трудитися і над питанням вагітності. Артистка вірить у те, що їй вдасться стати матір’ю в незалежності від того, яким шляхом: природнім, через процедури екологічного запліднення або усиновлення.

Могилевська навіть не виключає вирогідності того, що вона може принести з собою малюка з території України, де зараз ведуться військові дії.

Примітно, що користувачі мережі також сподіваються найближчим часом почути новину від Наталії про поповнення в сім’ї. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій танці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому постала у розкішній сукні в квітку. Вона доволі цікавим чином сіла на фігуру співачки, підкресливши її округлі форми. Хтось написав комплімент наряду артистки, а хтось одразу ж підмітив, що є високий шанс того, що незабаром у співачки народиться дитина.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Нагадуємо, що ще 10 років тому в шоу-бізнесі активно пліткували про те, що у Наталії Могилевської може бути таємний малюк. Ба більше, колись поговорювали про її рідство з Світланою Тарабаровою. Нібито Наталія вирішила просувати свою дочку, але не розповіла суспільству про те, ким вона для неї являється.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.