Розкішний будинок, гарний син, але все це без Насті Каменських: Потап показав, яке тепер у нього життя

Знаменитий український продюсер та виконавець Потап заінтригував мережу фотографією, яка наштовхнула користувачів на думку про його розлучення з Настею Каменських.

Більше 10 років Настя Каменських та Потап чули плітки про те, що вони є парою. Хоча зірки ніколи не давали приводу так думати, глядачі постійно бачили у їхніх стосунках дещо більше, ніж просто співпраця. І як з’ясувалося через багато років, мали рацію.

Так, спочатку спілкування між виконавцями не задалося. Каменських мріяла виконувати набагато серйозніші композиції і її відверто дратував репертуар, який Олексій для них створив. Потапа у свою чергу це дуже засмучувало і він захищався. Яким же здивуванням для глядачів стало новинах про весілля цих 2 2019р. Після низки піар – компаній, які базувалися на цьому весіллі, стало відомо, що вони побралися вже давно у Лас-Вегасі і на той момент цим стосункам було приблизно 5-6 років, можливо більше.

Потап відповів на питання користувачів, куди зникла Настя Каменських

Потап відповів на питання користувачів, куди зникла Настя Каменських

Заради співачки продюсер залишив позаду свої стосунки з колишньою дружиною Іриною Горовою. До речі, у цьому союзі в нього також народився син Андрій, з яким він активно підтримує зв’язок та намагається багато часу проводити разом.

Нещодавно Олексій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чергову спільну фотографію зі спадкоємцем. Зараз хлопчику вже 15 років. Він високий і неймовірно схожий на свою матір. На тлі можна побачити розкішний дім. Чоловіки прекрасно проводять час, але для повної ідилії не вистачає співачки, про що і почали запитувати користувачі. Потап не став стримуватися і до цього ж не відповів прямо.

Потап відповів на питання користувачів, куди зникла Настя Каменських

Такі питання виникають у підписників не на рівному місці. Вже 2 роки в мережі ходять плітки про імовірне розлучення пари. Кульмінацію вони отримали під час скандалу навколо зрад Олексія. Колишня підопічна зірки звинуватила його у систематичній невірності дружині, після чого подружжя відмовчувалося більше місяця. Пізніше вони дали офіційний коментар, згідно якого це була спроба пропіаритися на відомих людях.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.