Софія Ротару відреагувала на появу Тіни Кароль на сіновалі: що 76-річна поп-діва зробила 38-річній

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару вперше за довгий час відреагувала на творчість своїх колег по цеху. На цей раз у фокус артистки потрапила Тіна Кароль.

Як відомо, Софія Михайлівна не активна в соціальних мережах, хоча має офіційні акаунти. Навіть на рахунок повномасштабної війни в Україні артистка говорить вкрай рідко і здебільшого реагує на трагедії.

Софія Ротару відреагувала на новий кліп Тіни Кароль

Тіна Кароль відреагувала на виконання колегами її хітів
Софія Ротару відреагувала на новий кліп Тіни Кароль

Але існують новини в шоу-бізнесі, на які просто не можна закрити очі. Так, нещодавно поп-діва випустила новий кліп. Тіна Кароль показала атмосферні кадри з поїздки в Карпати. Там артистка просто на сіні заспівала фрагмент зі своєї пісні “Одне серцебиття”. У ролику співачка постала у літній сукні в квітковий принт. Відповідні кадри з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Під час виконання пісні Тіна Кароль сиділа на сіні, тримаючи в руках мікрофон. Схоже, цим вона хотіла додати відео атмосферності. Виглядала співачка дуже природно, адже була майже без макіяжу. І саме на ці кадри відреагувала Софія Ротару.

Софія Ротару відреагувала на новий кліп Тіни Кароль

Судячи з усього, новий витвір поп-діви прийшовся артистці до смаку.

Нагадуємо, що Софія Михайлівна вже давно не виступає на великій сцені. Після початку повномасштабної війни в Україні артистка жодного разу не вийшла перед великою аудиторією, хоча не виключено, що мають місце невеличкі, але коштовні корпоративи.

Під час пандемії легенда української естради неодноразово говорила про те, як хоче знову заспівати, і як їй не вистачає концертів. Зірка навіть плакала на камеру через це. Але після 24 лютого цього бажання вона не виказує, що неодноразово коментували її колеги по цеху.

Наприклад, Наталія Мосейчук говорила, що поява Ротару на сцені у підтримку України дуже важлива. Не тільки з морально-етичної точки зору, але з точки зору заробітку. Послухати Ротару прийде велика кількість людей, завдяки чому благодійним концертам вдасться зібрати набагато більше коштів. Натомість Софія Ротару має благодійний фонд, який займається сім’ями військових.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.