Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука: проміняв свою музу Лялю на красуню з вогняною шевелюрою

Здавалося, що кохання Святослава Вакарчука до його дружини Лялі буде вічним. Втім, усе добігає кінця, і ця історія також завершилася. Як же виглядає колишня муза артиста?

Усі свої найвідоміші хіти Святослав Вакарчук створив, будучи закоханим у колишню дружину Лялю Фонарьову. Її називали його музою. Вона час від часу з’являлася в кліпах та допомагала йому у питаннях просування творчості. Подружжя неабияк відрізнялися від інших зіркових пар, адже не фотографувалися на червоних доріжках, не давали інтерв’ю, не дружили зі світськими сім’ями.

На Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки
Святослав Вакарчук показав, як виглядає його колишня дружина

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його колишня дружина

Через такий образ життя шанувальники навіть не змогли помітити серйозних змін, які відбулися між Святославом та Лялею. Як грім серед ясного неба прозвучала новина про їхнє розлучення, а вже через декілька місяців стало відомо, що у музиканта є син від іншої жінки. І жодних деталей того, як це відбулося.

Деякі користувачки настільки були вражені тим, що відбувалося, що залишали гнівні коментарі під публікаціями артиста. Мовляв, ніколи не думали, що цим закінчиться велике кохання до Фонарьової.

Святослав Вакарчук поруч з колишньою дружиною
Святослав Вакарчук показав, як виглядає його колишня дружина

Лише через 2 роки стало відомо, що у Святослава дійсно з’явилася нова родина. Її він побудував з продюсеркою Євгенією Яцутою.

Після початку повномасштабної війни в Україні у пари народилася ще дитина, на цей раз дочка Соломія. Де зараз проживає Євгенія разом з дітьми достеменно невідомо. Святослав Вакарчук лише зізнався, що вони знаходяться в розлуці і вона для нього дуже важка. Тим не менш, саме він покинув сім’ю під час військових дій. Мовляв, вирішив, що він необхідніший країні, ніж родині.

Ляля веде не публічний образ життя, і жодного разу не дала коментаря стосовно розлучення. Хіба що ходили чутки, що новину вона сприйняла неймовірно важко. Мовляв, навіть потрапила до лікарні через нерви. Та чи відповідало це повідомлення дійсності залишилося великою таємницею для фанатів Святослава. Також невідомо, чи знала вона про наявність іншої жінки у чоловіка та її вагітність.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.