Немолода супутниця з світлою шевелюрою та височенний юнак: як виглядають дружина і син Олега Винника?

Роками знаменитий український виконавець Олег Винник приховував правду про свою родину та запевняв, що холостякує. Як же насправді виглядають дружина та син зірки?

Протягом тривалої кар’єри на українській сцені Олег Винник так жодного разу і не зізнався у тому, що насправді має і дружину, і дитину. Неодноразово артиста запитували про його родину, і він відповідав, що повністю вільний та холостякує.

Олег Винник показав, як виглядають його дружина та син

Та коли журналісти почали докопуватися до правди лише дратувався. Такою ситуація зберігалася аж до початку повномасштабної війни в Україні. Лише після вторгнення зірка зрозумів, що ховати правду більше немає сенсу, адже фанати все побачили і так.

Олег Винник показав, як виглядають його дружина та син

Таюне та Олег Винник
Олег Винник показав, як виглядають його дружина та син

Його бек-вокалістка Таїсія втекла разом з ним до Берліну. І так само дотримувалася абсолютно ідентичної моделі поведінки: не виходила на зв’язок, не коментувала свою втечу, не публікувала нові фотографії.

А колишні односельчани Олега, коли свого часу розповідали про його шлюб зі своєю підлеглою, також повідали, що в артиста є син. І в цьому питанні вони також не обманули.

Нещодавно зірка давав ексклюзивне інтерв’ю та розповів, що дійсно одружений на Таюне, а також виховує з нею сина Юліана, який зараз вже дорослий та отримує спеціальність. Хлопця навіть бачили журналісти. Сталося це під час відпочинку Винника в Домінікані. Якщо артист дуже розізлився, що його сина не залишають у спокої, то сам спадкоємець лише посміявся та дуже легко поставився до неприємної ситуації.

Олег Винник показав, як виглядають його дружина та син

На жаль, зблизька журналістам не вдалося сфотографувати Юліана, щоб показати, як виглядає гордість повелителя вовчиць. Цілком імовірно, що у пари можуть бути ще діти, адже Олег заговорив лише про того спадкоємця, про якого відомо всій країні, і про якого довго пліткували фанати.

Дружина та син зірки продовжують вести доволі закритий образ життя та ніде не світяться. Хтозна, можливо з часом дана ситуація суттєво зміниться і Винник потішить шанувальників сімейним інтерв’ю!

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.