“Це підстава”: Леся Нікітюк вразила зізнанням після новини про її службовий роман на Новому каналі

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову заінтригувала мережу своїм імовірним романтичним інтересом. Що відбувається дізнайтеся в нашій статті.

Про особисте життя Лесі Нікітюк роками не було відомо майже нічого. Хіба що на телебаченні прозвучала історія її кохання з сусідом. Зірка збиралася виходити за нього заміж і навіть розповіла про свої плани Каті Осадчій. Пізніше пара не змогла реалізувати бажане, а телеведуча була вимушена підтвердити, що вони більше не разом.

Мама Лесі Нікітюк не оцінила зміну іміджу доньки: білі пасма подобалися їй більше
Леся Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу

І лише нещодавно скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що насправді усі ці роки Леся Нікітюк перебувала у романі зі звукорежисером або оператором з Нового каналу. Мовляв, це за нього Леся розраховувала вийти і з ним багато років зустрічалася.

Втім, нібито після вторгнення він покинув кохану та втік за кордон. Нікітюк вперше за тривалий час відреагувала на плітки про себе та підіграла блогеру, почавши просто ридати на камеру. Втім, з ходом відео ставало зрозуміло, що Леся жартує над колегою по цеху. У фіналі телеведуча заявила, що не варто вірити усім чуткам.

Леся Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу

Втім, службовий роман їй приписували вже не вперше. Так, тривалий час глядачі підозрювали, що у Лесі може бути щось романтичне з Сергієм Притулою. Нещодавно їй змінили партнера, так як колишній співведучий відмовився зніматися у розважальному форматі після початку війни. Богдан Шелудяк поки що намагається завоювати любов аудиторії і безумовно поладнати зі своєю партнеркою.

Наприклад, нещодавно Леся оприлюднила фото, на якому Богдан підносить їй троянду. У дописі до знімку Нікітюк пише, що її підставили, знову ж таки жартуючи над ситуацією.

Леся Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що незадовго до 24 лютого Леся говорила про таємничого обранця, який оплачує її поїздки за кордон. Чоловік також засвітився на її дні народженні. Втім, після вторгнення Нікітюк дійсно припинила про нього говорити взагалі і по сей день не згадує, що ще 2 роки тому в неї був бойфренд, особистість якого так інтригувала публіку.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.