Маша Єфросиніна обскакала Катю Осадчу і Лесю Нікітюк: “Я вище всіх своїх друзів та працівників”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна показала, наскільки вона висока в в реальному житті. Чи можуть з нею позмагатися Леся Нікітюк та Катя Осадча?

Коли Маша Єфросиніна вперше з’явилася на українських екранах вона одразу ж підкорила аудиторію своєю зовнішністю. Вона ідеально підходила для роботи моделлю або акторки. Власне, зірка знялася не в одному серіалі, але все одно зосередила свій основний фокус саме на діяльності журналіста. Примітно, що попри активність в соціальних мережах Маша не любить, коли її називають блогером через асоціацію з колегами по цеху, які здебільшого створюють контент у стилі лайфстайл та не проти скандалів заради піару.

Однак, у її блозі регулярно з’являються матеріали подібного плану, завдяки яким шанувальники мають можливість впізнати кумира краще.

Маша Єфросиніна обскакала Катю Осадчу і Лесю Нікітюк

Маша Єфросиніна обскакала Катю Осадчу і Лесю Нікітюк. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Так як Маша неодноразово виходила на велику сцену поруч з іншими зірками, в українців навіть не виникало відчуття, що вона має низький зріст. Природа нагородила Єфросиніну довгими ногами та прекрасною статурою. Втім, мало хто здогадувався, наскільки вона висока в реальності.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своїми співробітниками, яка показала справжню картину, що розгортається на робочому місці: зірка дійсно вище за своїх підопічних на голову і навіть ледь не на дві.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна обскакала Катю Осадчу і Лесю Нікітюк

Подібними даними можуть похизуватися хіба що Оля Полякова та Катя Осадча. І тим не менш, Катерина набагато нижча за свою колегу, а Оля Полякова полюбляє носити підбори та високе взуття, тож зрозуміти, хто кого обігнав дуже важко.

Нагадуємо, що не так давно російська прокуратура опублікувала вирок для Маші Єфросиніної за її проукраїнську позицію. Телеведучу привітали колеги, а сама зірка відреагувала доволі очікуваним чином: заявила, що дуже старалася заробити реакцію від російської влади. Втім, її рідна сестра, яка ще не так давно була невісткою Ющенко взагалі не відреагувала на новини про Машу, хоча сама перебуває в москві.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?