Мітчелл показала маму Фреймут в юності та себе маленьку: світла сорочка та великі чорні окуляри (ФОТО)

Донька знаменитої української журналістки, телеведучої, а нині письменниці Ольги Фреймут оприлюднила цікаву архівну світлину з власного дитинства, на якій її зіркова мама ще зовсім юна.

Так, амбіційна Ольга Фреймут була відповідальною та прискіпливою не тільки в роботі ревізора, що принесла їй справжній успіх, а й у виборі свого обранця. Бувши студенткою у Лондоні, майбутня зірка познайомилася з британцем Нілом, який зачарував дівчину своїми галантними манерами. Утім, все виявилося муляжем, а при спільному житті від того імпозантного кавалера нічого не залишилося, окрім доньки Злати, яку вона народила, повернувшись до України.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Злата Мітчелл все своє дитинство провела в Україні, часто ще маленькою бувала на знімальних майданчиках у мами, адже телевізійна робота займала у Фреймут велику кількість її часу.

Наразі старшій доньці телеведучої 17 років, вона живе та навчається в США й не приховує, що своє подальше життя бачить саме в Каліфорнії, проте не проти, аби її майбутні діти якусь частину свого дитинства провели в Україні.

Нещодавно донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл оприлюднила архівну світлину, де вона ще зовсім маленька, а її зіркова мама ще зовсім юна, яка намагалася проводити час з дитиною, попри щільний графік роботи. На фото дівчинка позувала в чорних великих окулярах та сорочці кольору морської хвилі, а Фреймут в блакитному літньому сарафані й білих бусах.

Мітчелл показала маму Фреймут в юності та себе маленьку

Нагадаємо, що Ольга Фреймут наразі заміжня за генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотко, який зайняв місце вітчима Злати Мітчелл. Пара, окрім 17-річної старшої доньки Фреймут, виховує ще 7-річного сина Валерія та 6-річну доньку Євдокію.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.