Багатодітна учасниця “МастерШеф 12” Ольга Рябенко показала своїх дітей: усі як під копірку схожі (ФОТО)

Учасниця нового сезону кулінарного шоу Ольга Рябенко показала, як виглядають усі її діти. Також зірка розповіла, яких принципів достримується у вихованні.

В українському шоу-бізнесі не так багато багатодітних сімей, чим може, наприклад, похизуватися Голівуд. Можливо це пояснюється серйозною зайнятістю, можливо традиційними поглядами на виховання та небажання перекладати усю відповідальність на нянь. Безумовно, вітчизняні знаменитості вдаються до послуг сторонніх людей у тому, що стосується догляду за спадкоємцями. Хтось про це говорить відкрито, хтось не надто поширюється щодо порядків всередині сім’ї.

І тим не менш, навіть знаменитості з однією дитиною запрошують до себе додому фахівців. Ксенія Мішина, Слава Камінська, Камалія – усі вони не нехтують цією можливістю.

Ольга Рябенко показала своїх дітей

Ольга Рябенко показала своїх дітей

Ольга Рябенко відносно новенька на телебаченні. Вона стала учасницею 12-го сезону кулінарного проєкту для аматорів і має намір перемогти. Звісно, навіть проста участь у шоу дає можливість активно розвиватися не тільки у вузькій сфері діяльності, яка безпосередньо пов’язана з кухнею, але і в медійному просторі.

За цю можливість Рябенко вхопилася одразу і зараз розвиває свій особистий блог соціальній мережі Instagram. Вона готова ділитися своїм досвідом, розповісти про своє життя, дати слушну пораду. І не так давно вона розповіла про те, яким бачить своє материнство та яких принципів саме дотримується. І це доволі цікаво, адже Ольга Рябенко є багатодітною матір’ю і виховує аж чотирьох маленьких дітей.

У публікації вона не тільки показала, як виглядають її дітлахи, але їй розповіла, що ретельно готувала кожного члена родини до появи наступного. Для неї дуже важливо, щоб всі відчували себе коханими і ніхто не бачив себе обділеним.

При цьому Ольга підкреслила, що в домі панує дисципліна і діти можуть отримати рішуче “ні” на якусь дію чи ініціативу. Тобто, ніякого свавілля чи вседозволеності попри те, що в будинку аж четверо малюків немає.

Схожі статті