Як виглядає новий тесть Дантеса: Даша Кацуріна показала свого батька, який вже няньчить двох онуків

Нова кохана відомого українського шоумена Володимира Дантеса Даша Кацуріна оприлюднила теплі та щирі кадри часу проведеного з дітьми, а також вперше показала свого батька, який бавився з онуками.

Даша Кацуріна – справжня бізнесвумен сучасності, яка наразі є успішним столичним ресторатором та українським дизайнером. У шлюбі з підприємцем Михайлом Кацуріним, який нині є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, дівчина народила двох дітей. Спочатку на світ з’явилася донька Олександра, а згодом, в липні 2021 року цей світ вперше побачив син Іван.

Однак не тільки своїми професійними здобутками знаменується Даша Кацуріна в інформаційному просторі. Її особиста любовна драма стала найбільш обговорюваною медійною темою, а так званий “обмін” партнерами прихильники досі продовжують згадувати.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Даша Кацуріна та Володимир Дантес

Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом не стала приховувати початок нових стосунків з Мішею Кацуріним. Тому, коли обоє оголосили в Мережі про своє розлучення, змогли заявили про себе, що тепер вони пара, а нині ще й подружня пара.

Утім, якщо колишні обранці з весіллям вирішили поквапилися, то Володимир Дантес з новою коханою Дашею Кацуріною поки з цим відповідальним рішенням не поспішають.

Як виглядає новий тесть Дантеса?

Так, нещодавно бізнесвумен Даша Кацуріна оприлюднила досить теплі та сімейні кадри, як вона, попри свою втомленість, завантаженість робочих буднів проводить час з дітьми, однак цього разу їй на допомогу прийшов їхній дідусь, батько Даші та нинішній тесть Володимира Дантеса:

“Скільки б в мене не було зумів і проєктів вдень, є вечір і родина. Малим байдуже, скільки ти працював вдень”.

Даша Кацуріна показала свого батька, який вже няньчить двох онуків

На першому родинному кадрі дідусь з любов’ю дивився на онука Івана, розповідав цікаві історії, а дитина при цьому його слухала, посміхалася та виглядала досить щасливою. На другому фото дівчинка Олександра займалася з мамою розвитком та малювала власний розклад.

Щира, невимушена та дружня атмосфера вирувала в родині того вечора, проте тут не вистачає лишень Володимира Дантеса, який досить непогано взаємодіє з дітьми коханої.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.