Настя Каменських розчулила фанів поцілунками з дитиною на концерті: Потап не прийшов та не побачив матусю

Українська артистка Настя Каменських продовжує ділитися теплими відео з власного співочого дійства в столиці, яке відбулося 30 вересня та показала, як з любов'ю спілкується з маленькими фанами.

Так, знаменита українська співачка Настя Каменських продовжує дякувати за щирі та теплі приймання всім гостям та жителям Києва після відвідання її концерту. Новим поширеним відео в соціальній мережі Instagram виконавиця розчулила користувачів та прихильників її творчості. Знаменитість показала, як на сцені з ніжністю спілкується з маленькою фанаткою на сцені, яка захотіла подарувати зірці квіти.

Настя Каменських розчулила фанів поцілунками з дитиною на концерті

Співачка розмовляла з дівчинкою, випитувала, які її хіти для неї є улюбленими, а також подякувала маленькій, але сміливій фанатці за розкішний букет своїм поцілунком.

В дописі артистка зазначила, що на її концертах завжди присутні особливі маленькі гості, які своїми щирими та непідробними емоціями заряджають на позитив та любов:

“На моїх концертах завжди є особливі гості – наші неймовірні маленькі українці. Їх безпосередність та непідробна щирість завжди роблять наші зустрічі теплішими! І зовсім скоро ми знову побачимося з вами в містах України!”.

Артистка закінчила допис, зазначивши, що частина зароблених коштів з продажів квитків та зібрані гроші з аукціонів будуть передані для проєкту волонтерки Тати Кеплер “Птахи” на потреби тактичної медицини.

Нагадаємо, що нещодавно виконавиця Настя Каменських спровокувала нові чутки, що в сімейному житті з чоловіком Олексієм Потапенком у них не все гаразд. Річ у тім, що Потап 2 жовтня оприлюднив допис, в якому зазначив, як пишається коханою, її командою й такими важливими зборами на тактичну медицину.

Потап та Настя Каменських спровокували чутки про розлучення

Утім, цікаво те, що чоловік Каменських поставив активне посилання на сторінку дружини, але вона її прибрала. Щобільше, артистка проігнорувала даний пост, не поставила вподобайку та не залишила коментар, як робила це раніше, коли Потап згадував її у своїх дописах. Також серед гостей в залі на концерті Насті Каменських Потапа теж не було.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.